Původně odeslal .:::iGor:::.
Tak nevim cim to bylo, ale tento DirectX z toho vyse uvedeneho linku me uz jde bez problemu nainstalovat.
Původně odeslal .:::iGor:::.
Tak nevim cim to bylo, ale tento DirectX z toho vyse uvedeneho linku me uz jde bez problemu nainstalovat.
Mě po nainstalování této verze padá NFS HP2. Předtím jsem používal skoro rok starý 9.0c a bylo vše v poho.Když jsem teď instaloval system tak jsem tam dal tyto DirectX. Bohužel ty starý jsem už smazal.
...skus ich aktualizovat na aprilovu verziu, mozno to pomoze => DirectX End-User Runtimes (April 2006)Původně odeslal Dusan
...osobne som nemal ziadny problem s hrami pri aktualizaciach na februarovu resp. aprilovu verziu DX (ale je fakt ze NFS:HP2 som nehral)
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Spíš bych potřeboval sehnat tyhle starší DirectX 9.0c (4.09.0000.0904). S něma bylo vše v pohodě potom jsem mohl i aktualizovat.Nevíte jestli by se dali ještě na netu sehnat ?Původně odeslal .:::iGor:::.
...jasne, ze sa daju zohnat tie povodne z 8/2004Původně odeslal Dusan
http://www.microsoft.com/downloads/d...1-914185249413
...len nezabudni, ze vacsina novych hier ti ich z pribalenych DX na DVDcku pri instalacii aj tak "upgradne"
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Díky za odkaz. Víš ale bude to asi tím že tyhle starý DirectX asi mají něco co ty nový nemají. Protože když byly nainstalovaný starší a potom jsem např. z NHL06 updatovali tak vše bylo OK. Ale pokud jsem nainstaloval pouze nový DirectX tak už byl problém.Používám podotýkám WinXP SP1.Původně odeslal .:::iGor:::.
...tak neviem, ale ked som teraz porovnal *.cab subory (vratane obsahu) z povodnej verzie 9.0c tak su totozne s tymi v aktualnej aprilovej verziiPůvodně odeslal Dusan
...jediny rozdielovy subor je ManagedDX.CAB tento je obsiahnuty v povodnej verzii, ale uz nie je v ziadnej aktualizovanejKód:BDA.cab BDANT.cab BDAXP.cab DirectX.cab dxnt.cab
...ale tieto "novsie verzie" by mali byt plnohodnotne a nie rozdielove, takze mozno bol ten subor "nepotrebny"
No ja teda neviem... na cisto nahodene XP (s SP2) som pustil april update a setup preblikol za zlomok sekundy a ani to nechcelo restart, ako keby nic neprepisal.
Cakal som aj zmenu verzie, ktoru vidim cez dxdiag ale nic sa nezmenilo.
...verzia sa ti pri tychto aktualizaciach nemeni, vzdy bude 4.09.0000.09.04, ale zmenene subory si mozes dohladat v zalozke DirectX FilesPůvodně odeslal ace
No dik. Kazdopadne by som cakal nejaky history log pri kazdom update ale to chcem asi vela.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)