Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: Neotevírají se soubory .jpg- Některé.

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele Luk(y)isek
    Věk
    37
    Vliv
    264

Standardní Re: Neotevírají se soubory .jpg- Některé.

Hele upřímně, toto mi dělá služební noťas. Výkonný, 16GB RAM a bla bla. Na mých domácích PC vše v pohodě, ale v práci pracuji s hodně obrázky a formáty .jpg a přesně stejný problém. Ale vždy jen pokud otevírám v běžném Windows prohlížeči obrázků. Pokud zapnu interní aplikaci "Foto", pak se to otevře vždy a bez problémů. Ale na služebním s tím nic neudělám, je to firemně nastavené a blokované, obávám se nějaký problém s virtuální pamětí, zkus se zaměřit na to. Na domácích noťasech i PC absolutně bez problémů a vždy maká, po instalacích Win 10.
    Prostě pokud píše nedostatek paměti, bude to nějaký trabl okolo virtuální paměti. Velikost RAM ani disků tím určo nezahltíš
    AMD Ryzen 5 5600X + SilentiumPC Fera 5, Gigabyte AORUS B450 Elite, 32GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3200Mhz, PALIT RTX 2070 Super 8GB GameRock, Creative SB Audigy FX + Logitech Z-5450 WiFi + HyperX Cloud II WiFi, SSD Gigabyte 1TB + Toshiba X300 4TB + Samsung F1 HD753LJ 750GB 32MB, BD±RW LG, Seasonic M12II-620 Evo, case Zalman Z1, keyboard MSI Vigor GK50 mechanic, 27" curve LED Gigabyte AORUS CV27F 165Hz => Win10 Pro x64, 55" 4K UHD TV LG 55UJ7507 |NoteBook: DELL Latitude E5470 i5-6300U, 16GB DDR4, SSD M.2 Verbatim 1TB, HD Graphics 5500|

No jak tedy k tomu. Mám 2 monitory, třeba 8 oken otevřených, několik fotografií načtených v paměti. Nyní se jedna neotevře. Najedu na další a další a ty se otevřou bez problému, třebaže jsou o mnoho větší a i v 4K a mají 6MB. Nestalo se mi aby si PC ztěžoval na paměť. V paměti by to tedy být nemělo. Přístroj, který pořizuje ty snímky jim dá .jpg, ale to kódování je asi jiné. To znamená, že tam je ,,něco", co se v PC odešle jinam na zpracování než ty ostatní snímky, protože je to jiné. Roky jsem o tomto problému nevěděl. Fotil jsem a fotím Olympusem, Nubií a teprve s novým telefonem jsem to objevil. Telefon Xiaomi Mi 11. A po pouze některé fotky. Telefon mi hodí i třeba HEJC formát, to tedy zkonvertuji na .jpg. Není problém.

Níže Zivan píše o příkladu. Nevím, zda to sem jde dát, ale bude se to chovat tak jak píši. Tak dejte adresu a pošlu to. Popisuji to obšírně a únavně. Nehledejte nikdo něco v nastavení mého nebo Vašeho PC nebo Noťase. Zkrátka jedno .jpg je jiné než druhé. Neměli tomu dát jinou příponu a otevírat to přiloženým jiným programem? Totiž mám sloupec fotek za různé období, listuji jednu za druhou a najednou se to na nějaké skupině fotek kousne a je nutnost tu skupinu otevřít jinak. STÁLE MLUVÍM pouze o .jpg.

Tak dej obe fotky treba do ZIPu, na uloz.to a sem dej odkaz.
    Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 12,5" IPS, 1TB HDD Seagate 7mm, 120GB mSATA Crucial M4), Mini Dock Plus Ser. 3, 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Tak co tomu řekneš. https://uloz.to/tam/2208a508-0a0b-42...f-94fc3e94d919 Stejné .jpg a otevírá se to jiným programem.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. G-15 (old) nefunkcni nektere G-klavesy
    Založil marrtin v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 17.04.2012, 01:31
  2. UPC - nektere nefunkcni weby
    Založil Jezevec v sekci fóra ISP a jejich služby
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 04.03.2012, 18:31
  3. IE - nezobrazí některě stránky
    Založil dreamboy v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 0