Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: Spam

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    287

Standardní Re: Spam

Mám obavy, že v dnešní době člověk nemůže být ani dost paranoidní.

Doporučoval bych opatrnost u nových - anglicky psaných - postů nového uživatele v sekcích Ostatní procesory a Intel čipové sady. Mimo fórum jsem se mrkl pod ty modré odkazy, co tam jsou. Na 1. pohled to vypadá OK, klade tam (koncem srpna, pod různými nicky) tytéž otázky jako tady, dostává na ně předběžné odpovědi od anonymních pacovníků Intel C_o_rpo_ration (podtržítka jsem vložil já), ale ty stránky se mi tu chovaj divně: Jednak zdánlivé odkazy se jako odkazy při najetí myší neukážou, z textu nemůžu nic označit, abych si to přenesl třeba do editoru; ať se pokoušim označit cokoliv, označuje se dolní řádek "inteních odkazů" vebu. A ve zdrojovém kódu stránky se z viditelného textu nenajde nic. Ať tam cvaknu pravým myšítkem kamkoliv, vyjede mi všude to samé menu - viz příloha. Když jsem se mrk na profil dotyčného tady, má tam za těch pár dní, co tu je, 10 návštěv, ale uvedený tam jsem jenom já.

Možná, že slyším trávu růst a někdo, kdo se víc vyzná, to rozpozná jako neškodné. Ale jak říkám, jsem pro to, být tady opatrný. V žádném případě bych nedoporučoval na ty odkazy tam cvakat jen tak rovnou odtud z fóra. Podezřelý je také záměrně černou barvou maskovaný odkaz na reklamní veb v poslednim řádku.

Snad je to jen poměrně neškodné honibrko, co si vydělává na reklamách. Možná ale má i pro své dobrodince a platformy, ze kterých se mu hlásí, připravené "dárečky"
    Přiložené miniatury Přiložené miniatury Klikněte na obrázek pro plnou velikost. 

Název:  SpBot_016.png 
Zobrazení: 3626 
Velikost:  3,1 KB 
ID:	10749  
    Naposledy upravil Mikus; 02.09.2017 v 08:28.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. zabezpeceni pc a porty na spam
    Založil chinook v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 06.05.2009, 15:48
  2. Thunderbird a spam
    Založil Commander v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 18.03.2008, 15:22
  3. SPAM ?
    Založil celebris v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 18.10.2005, 21:41
  4. Potrebuju rozeslat 500 emailu (nejedna se o spam)
    Založil bobesh v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 04.10.2004, 10:02

Pravidla přispívání