Tak já si taky přisadím. Dělám trochu do audia a tak sleduju všechno dění okolo firem, co vyrábějí HiFi. Tady u nás je pár firem, co vyrábějí kvalitní repráky potažmo z nich montují bedny. Nedávno jsem četl rozhovor s jedním majitelem a ten odpovídal na otázku ohledně reklamací asi takto: "99procent všech reklamací na naše reprosoustavy se týká výškových reproduktorů, které si klienti zničí naprosto svobodně sami různými testovacími CD, přestože jsou v návodech záručních listech i prodejci výslovně varováni před takovými aktivitami, protože pravděpodobnost proražení výškových měničů při použití razantních velmi vysokých kmitočtů se téměř rovná jistotě." A na otázku, jak to tedy řeší odpověděl, že "... to prostě jako reklamaci uznají, výškáče vymění a jede se dál.." Nemůže si prý zničit pověst firmy a i když je každému jasné, čím a jak si lidi ty bedny zničili, přeto se prý zákazníci tváří velice překvapeně a že si "jenom pouštěli muziku", prostě dělají ze sebe blbce.
Jenomže je doba, kdy spokojenost zákazníka (a jeho případný návrat ke značce, kterou už jednou koupil - a třeba úspěšně vyreklamoval nesmyslnou věc) je nadevše (viz USA a West Europe) a firmy jako M a spol. tady nebudou na věky prostě proto, že tyhle věci dělají špatně. Časem se jim to vymstí, ale my budeme dnes i zítra stejně nakupovat tam, kde nám uznají i přelomenej kábl k monitoru "to samo" anebo prokopnutej kejs "jenom palcem jsem na něj zaťukal...", protože se nám to vyplatí. Při OC teda rozhodně, no ne?