Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: ftp server

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní ftp server

nazdarek.
    poradte mi please nejakej ftp server (jako programek). doted jsem pouzival cesar ftp - je sice free, ale jsou tam chyby ve sprave uzivatelu a nastaveni pristupovejch prav do adresaru. poradte mi please neco jinyho - potrebuju hlavne vytvareni virtualnich adresaru a spravu vice uzivatelu a hlavne bez chyb! serv-u to co chci neumi, platinum ftp ma taky naky bezpecnostni chyby tak co jinyho? klidne i komercni

Standardní

Co treba G6? Je uplne v poho, sice neni zadara, ale....

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

ten uz jsem taky pred nakym casem zkousel, ale neco mi tam neslo. kazdopadne ho zkusim znovu. dik za tip

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

ten g6 je taky nepouzitelnej. strasne slozitej na nastaveni a neumi ty virtualni adresare. chci si vytvorit virtualni root directory, pod nim dalsi virualni adresare a tem priradit skutecny adresare na discich

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

bulletproof se blbe ovlada a konfiguruje - tezkopadnej, zbytecne slozitej. v serv-u ty virt. adresare jdou, ale vzdycky mu musi bejt prirazenej existujici adresar. sam jsem nasel visnetic ftpserver .. taky docela dobrej, neco jako serv-u, se spoustou funkci

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal s.n.
    bulletproof se blbe ovlada a konfiguruje - tezkopadnej, zbytecne slozitej. v serv-u ty virt. adresare jdou, ale vzdycky mu musi bejt prirazenej existujici adresar. sam jsem nasel visnetic ftpserver .. taky docela dobrej, neco jako serv-u, se spoustou funkci
    to je snad logicky, ze ten adresar existuje, kdyz ho priradis, nebo je prirazenej... navic je na to na netu vychytavka, ze se to pak mas registrovany. heh.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

jo, to logicky je. v tom cesar ftp navic sla vytvorit cela virtualni adresarova struktura, aniz bys tem virt. adresarum musel prirazovat nejakej skutecne existujici. a to se mi na tom libilo ale myslim, ze problem je vyresenej. dik

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

Zkus Raiden FTP, ted ho zkousim a vypada hodne nastavovatelne a pokud jsem to pochopil, tak se dovede spustit i jako sluzba, coz je vyhodna vec pro server
    EDIT: Ted se divam, ze pro virtualni adresar musi existovat i fyzicky.....
    Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Lopan
    Zkus Raiden FTP, ted ho zkousim a vypada hodne nastavovatelne a pokud jsem to pochopil, tak se dovede spustit i jako sluzba, coz je vyhodna vec pro server
    EDIT: Ted se divam, ze pro virtualni adresar musi existovat i fyzicky.....
    ty samy vychytavky ma serv-u

Standardní

Nevim co resite. Tedle dotaz tu uz byl nekolikrat. Sice nevim jakej je rozdil mezi G6 a BulletProofem (me to prijde, ze to je jeden a ten samej program), ale pouzivam ten. Pokud clovek neni vylozene levej, tak si zakladni funkce bez problemu nakonfiguruje a virtualni adresare to samozrejme taky umi, staci trosku hledat a nebejt linej, ja sem si to nasel .
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    290

Standardní

jake chyby v cesarovy? ja ho pouzivam a nejak nic nepozoruju
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

Standardní

Citace Původně odeslal KUBA
    Nevim co resite. Tedle dotaz tu uz byl nekolikrat. Sice nevim jakej je rozdil mezi G6 a BulletProofem (me to prijde, ze to je jeden a ten samej program), ale pouzivam ten. Pokud clovek neni vylozene levej, tak si zakladni funkce bez problemu nakonfiguruje a virtualni adresare to samozrejme taky umi, staci trosku hledat a nebejt linej, ja sem si to nasel .
    Presne tak.... Rozdil mezi G6 a Bulletproofem sem pozoroval jen v tom, ze Bullet je stabilnejsi, ale mozna jsem mel divnou verzi G6.. Kazdopadne kdyz si clovek proleti nastaveni, musi mu byt vsechno jasne...

Senior Member Avatar uživatele sasha
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal s.n.
    zacinam mit pocit ze problem nebude v tech jednotlivych programech ......
    jaky by si chtel prosim te nastavovani nedivas se hodne casto na sci-fi?
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 24.09.2004, 10:19
  2. Caesar FTP (problém), vyřešeno - přechod na jiný FTP server
    Založil Slimák v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 13.09.2004, 00:05
  3. poradte nejakej dobrej FTP server a k nemu klienta.Na LAN
    Založil taz007 v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.05.2004, 18:20
  4. AceHTML a soubory z FTP server (aneb alternativa k HomeSite)
    Založil Koty v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.11.2003, 11:42
  5. FTP server
    Založil Maxik v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 02.02.2003, 22:16

Pravidla přispívání