Ano, vicemene tak to mam i ve svem aute. Tj. predni (sice mensi) ale kvalitnejsi komponenty a vzadu vetsi koaxy. Faderem si zvuk posouvam dopredu (zadni repro jsou totiz citlivejsi a i lepe umistene), zadni pak slouzi hlavne pro dokresleni basu.
Sam sem se hodne divil, korekce basu ma podle manualu pioneer i kenwood na 100Hz, ale i kdyz dam bass na +6 u kenwoodu, tak nic nehuci, pioneera sem musel mit na -3dB. Podle mych zkusenosti z domaciho hifi bych tipoval, ze kenwood ma korekci basu na 60-70Hz, pioneer na 110-120Hz. Osobne sem byl prekvapen, ze relativne drahe repraky (v pomeru se seriovymi) hraji tak spatne, nyni s kenwoodem se zacinam utvrzovat v tom, ze ten levnej Pioneer byl totalni zvukovy ulet teto znacky. To potrvzuje i relativne slusne hrajici kazetove sony, ktere sem mel predtim.
Doma mam 2 zesilovace - asi 17 let stary Pioneer a pak tak 12 let starej Technics. Mezi zesilovaci je rozdil - pioneer hraje proti technicsu vice vyskove - ostre a ma takove "tvrde" basy - podobny prednes melo to autoradio stejne znacky ale nesrovnatelne znasobene, nez jake rozdily jsem byl zvyklej vysledovat na domacim hifi.
Ted uz jenom lehce doladit vyhybky a vytlumit a vyztuzit ozvucnici mé hodne odflaknute instalace reproduktoru a uz nebudu z auta vystupovat nasranej a s bolesti hlavyJen se bojim, aby me nepostihla ona "upgradovaci" nemoc, kterou zde popisoval tiktak, v domacim hifi se mi ji nastesti podarilo utnout ve velmi rannem stadiu
![]()