Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: Repro do auta cca 2000

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Repro do auta cca 2000

Ano, vicemene tak to mam i ve svem aute. Tj. predni (sice mensi) ale kvalitnejsi komponenty a vzadu vetsi koaxy. Faderem si zvuk posouvam dopredu (zadni repro jsou totiz citlivejsi a i lepe umistene), zadni pak slouzi hlavne pro dokresleni basu.

Sam sem se hodne divil, korekce basu ma podle manualu pioneer i kenwood na 100Hz, ale i kdyz dam bass na +6 u kenwoodu, tak nic nehuci, pioneera sem musel mit na -3dB. Podle mych zkusenosti z domaciho hifi bych tipoval, ze kenwood ma korekci basu na 60-70Hz, pioneer na 110-120Hz. Osobne sem byl prekvapen, ze relativne drahe repraky (v pomeru se seriovymi) hraji tak spatne, nyni s kenwoodem se zacinam utvrzovat v tom, ze ten levnej Pioneer byl totalni zvukovy ulet teto znacky. To potrvzuje i relativne slusne hrajici kazetove sony, ktere sem mel predtim.

Doma mam 2 zesilovace - asi 17 let stary Pioneer a pak tak 12 let starej Technics. Mezi zesilovaci je rozdil - pioneer hraje proti technicsu vice vyskove - ostre a ma takove "tvrde" basy - podobny prednes melo to autoradio stejne znacky ale nesrovnatelne znasobene, nez jake rozdily jsem byl zvyklej vysledovat na domacim hifi.

Ted uz jenom lehce doladit vyhybky a vytlumit a vyztuzit ozvucnici mé hodne odflaknute instalace reproduktoru a uz nebudu z auta vystupovat nasranej a s bolesti hlavy Jen se bojim, aby me nepostihla ona "upgradovaci" nemoc, kterou zde popisoval tiktak, v domacim hifi se mi ji nastesti podarilo utnout ve velmi rannem stadiu
    Naposledy upravil Caleb; 05.12.2008 v 23:17.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní Re: Repro do auta cca 2000

Ja jsem v TUSu soudnej, zastavil jsem se tam, kde mi finance nejak dostacuji a kvalita je slusna, poslouchatelna a neurazejici

je fakt, ze kdyz ted sednu do auta k nekomu, kdo ma instalaci o tridu ci dve vyse, tak taky premejslym, co bych mohl povymenovat, ale je to jako ve vsem - narust kvality je v urcite kvalitativni tride nekolikaprocentni oproti exponenciaalne rostouci investici, takze tak.
    Jinak Pioneer - ja znam spis vyssi modely zapojene na slusnych zesilovacich a bednach a je faktem, ze nekomu zvukovy projev Pioneeru nesedne kazdemu a ze na urcite typy hudby je jeho projev mene vhodny, nez jina znacka. Ja posloucham dost klasicke temne elektroniky, rock ale i vaznou hudbu a zvuk mi vyhovuje. A to tak, ze jsem mel nekolik mesicu dost vysoky typ Alpine, ktery je dost lidmi zvukove oznacovan za prakticky referencni a nijak mne neoslnila, takze sla z auta a navrat k Pio. A taky pri pouziti celeho retezce (HU, kabely, zesik, subik, repro) jde o vsechny komponenty, ktere si musi vzajemne zvukove sednout, takze urcite typy HU se spatne zvukove snaseji s urcitymi zesiky ci repraky, pri dobrem vyberu a sladeni to je zase naopak.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak otestovat funkčnost repro?
    Založil Gordon v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 26.07.2004, 23:47
  2. Vo WinAmpe hraju len predne repro
    Založil hyde v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 31.01.2004, 20:02
  3. Repro OZAKI
    Založil NeO_01 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 44