Citace Původně odeslal sAd Zobrazit příspěvek
No musíš si vybrat tu, pro kterou máš slot. Když máš PCMCIA, tak verze Cardbus, když máš slot Express Card, tak pak verzi Express.

Známý si koupil tu Express Slim verzi a má s ní docela problémy při přijmu analogu. Já jsem měl zase u analogu problémy s oním pruhem. Ale celkově analogový příjem TV je u všech počítačů problém, bo je tam rušení, ať chceš nebo ne. Snad u USB verzí není tak velké, ale tam je to zase na hraně s odběrem 0,5 A (limit USB, pak může dojít k odpálení portu, ale taky nemusí). Digitální příjem je v poho a není mu co vytknout (kousek od Frýdku chytám dočasný multiplex A - ČT a Nova, a multiplex C - Prima, Óčko, atd.).

Ještě dodatek. Ta "Nová verze" má ovladač Aver MediaCenter. Je takový bíly a přímo určený k Aver MCE. Jde použít i k standartnímu Aver TV, ale sranda je, že na sobě nemá tlačítko pro Fullscreen .
Ano, tlacitko pro Fullscreen jsem take marne hledal a to mne taky dost vadilo.

Jinak musim vyzvednout kvalitu analogu u posledni verze USB Volar HX, jelikoz je na velikost tuneru i antenky skutecne spickova a dle meho lepsi, nez u PCMCIA verze Aver hybrid DVB-T + FM (srovnaval jsem cca. pred pul rokem a PCMCIA ani zdaleka nechytal tak dobre, jako ted ten USB.