Citace Původně odeslal jenicek321 Zobrazit příspěvek
přečti si dole návod a nenech se vyvést z míry, když tě to nemá kdo naučit, tak je dobře, že jsi se do toho pustil sám (jak by ses to jinak naučil) kdybys náhodou něco pokazil, no tak to bude daň samo-uka, to se stává, a jde jen o peníze (nebo data v horším případě) (ale neboj dneska už na tom není moc co zkazit)

http://pctuning.tyden.cz/index.php?o...7412&Itemid=57
Pod to se dá podepsat, i když dnes ještě stále ne všechny komponenty jsou úplně blbuvzdorné, ale je to stále lepší a lepší. Ale odladění biosu, to chce mít už trochu zkušenosti a vědět, co od toho chceš a kde to hledat. Trochu mi to připomnělo jednoho kamaráda, který si stavěl počítač a chtěl prostě nutně všechno taktovat, tak jsem mu poradil dobré klíčové komponenty a čekal, jak se to vyvine. Plno řečí, jak jenom potřebuje poradit, že jenom ztratil přehled co je a není v kurzu. Dopadlo to tak, že ve firmě, ve které to objednával mu to sestavili (leč ne zrovna optimálně) a další den po vyzvednutí z firmy jsem měl telefonát, jestli mu nenainstaluju widle a neodladím pořádný OC. Live is fun.