Citace Původně odeslal Luk(y)isek Zobrazit příspěvek
No nejlepsi by bylo jit podle me do toho Opteronu 1,8GHz s jadrem Toledo.Ty sly taktovat velice obstojne.Pocitam ze tak okolo 2,8GHz by to jit mohlo,v lepsim pripade jeste vyse.Ale je to kazdopadne risk,vubec tolik jit nemusi.
Potom je dobry ten X2 4400+ Toledo.Mam ho take,ale pokud bys ho kupoval s tim,ze chces hodne taktovat,tak ho musis sehnat od nekoho komu sel dobre taktit.Ten muj na desce ABIT AV8 zvednu max. na 2,7GHz,ale na DFI desce slapal pry na 2,8GHz a snad i na 2,9GHz.To zjistim snad uz tenhle vikend,poridil jsem na prechodnou dobu DFI SLI-DR,kvuli 8800GT Ne vsechny kusy ale byly takhle dobry na OC.
Ja jsem taky nazoru ze 165OPTERON je dobra volba. Sam mam jeden a ten mi jede "JEN" na 2800MHz ale uz jsem ho rozchodil i na 3300MHz. Predtim jsem mel zase OPTERON 144 a ten ficel na 2950MHz maximalne. Velkove ony opterony jsou lepe taktovatelne nez X2 cistokrevne, proto byly ve sve dobe drazsi nez klas X2...Podminkou je ale dobra deska a ramky. Ale stejne vsechno je jen o tom jaky kus clovek chytne, takze abych Ti rekl "BER TEN!!" To nemuzu, ale prumerove asi bych sel zase do OPTERONu. 2x jsem ho vzal a 2x jsem neprohloupil, sice uz je to nic moc, ale porad mi to staci..