Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Ovládání fanu u Notebooku Clevo 2700S + nový bios?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    264

Standardní Re: Ovládání fanu u Notebooku Clevo 2700S + nový bios?

Cus mám veliký problém!!

Dal jsem NT do servisu (bez napájení)i s tím biosem co mi poslali s Německa. Servisák se s NT mordoval a jak jsem si ho pak přišel vyzvednout říkal, že bios nejde nahrát z důvodů že to při flashi chce napájení se sítě a né z baterie?! Já že mu ho donesu. To nechtěl že má svoje že ho nosit nemusím. Po 2h jsem se do prodejny vrátil, a prý to nahrát nejde že je to jiný bios pro jiný NT. Pak mi řekl, že s tou novou baterkou ten NT nejde ani zapnout a ještě že nejde FDD??!!!

Baterka ale je od včera nová (jela 3h pak nabíjení)přes noc se nabíjela (cca 5h!) a před odnesením NT do servisu NT fungoval na baterku přes 15min a baterie byla na 99% a na fdd jsem nahrál po sformátování ten bios a ještě jsem ho zkoušl překopírovat zpět na HDD jestli je disketa OK!

Teď fdd fakt nefunguje a NT s baterkou spustit nejde!? NT jde spustit pouze ze sítě a baterka je stále při napájení ze sítě ve Windowsech červen přeškrtlá s tím, že zbývající energie 0%?? Na NT oranžově bliká ledka od sítě (signalizace nabíjení baterie.)

Nepokazil mi to v tom servise?? Jak mám teď postupovat?? Co poradíte??

Tady je ukázka z mobilmetru baterie a s Windowsů

Edit:
    Další poznatek: fdd již funguje asi špatná disketa?? Druhá disketa funguje normálně?!
    Baterka má z ničehož nic 50% nabití ale jakmile odpojím napájení tak NT hned vypne prostě jako by tam nebyla baterie - Jak proměřím, že NT skutečně nabíjí baterii + nemohlo by se jednat o "nekompatabilitu baterie a NT (notebooku)?? Asi blbost když včera mi na tu novou baterku když jsem jí dostal jel cca 2.5h a to byla nabitá z výroby na 66%!?

PS: sem si všiml nemělo by tam být při připojeném napájení stav baterie nabíjení?
    Naposledy upravil Gizmo_CZ; 06.10.2007 v 14:06.
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Televize, satelit na notebooku v kamionu - poradte jak
    Založil Firuz v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 19.07.2009, 15:41
  2. dalkove ovladani externich zarizeni
    Založil A2500+ v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 14.08.2006, 17:46
  3. Artic Cooling Super Silent 4 Ultra - vymena fanu ???
    Založil Pitrs82 v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 14.02.2006, 13:43
  4. Hlasité ventilátory na notebooku Asus M6Va > řešení!
    Založil bird birdovicz v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.12.2005, 23:50
  5. Jak levně připojit efterní anténku k notebooku?
    Založil bird birdovicz v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 18.10.2005, 20:28

Pravidla přispívání