mam nx7400 s Brightview a je to v poho - ma to dobre barvy na filmy a fotky. Odlesky jsou, ale zalezi na podminkach. Ja jsem si zvyknul a ted uz to ani nevnimam - nemel jsem na vyber, dany model se s antiglare nedela
Jinak vzal bych nx7400 .. je lepe vybaveny - ma o jeden USB port vice, ma dock port. U obou typu se delaji jeste modely s BT..u tech tvych vypsanych o BT nepisou. Za nejakych 18k vc dph se da sehnat nx7400 s Core Solo a BT.
WXGA rozliseni je v pohode, i kdyz mohlo by byt i vetsi rozliseni. Hmotnost nx7400 je jeste docela unosna...vazi opravdu kolem 2.5kg, jak pise vyrobce, napajeci adapter je maly. Hlucnost vetraku: na baterky se vetrak pousti malo, na adapter casteji, ale chvilkove, pokud neni trvala zatez - zadna hruza. Vydrz s core solo je 3.5h v provozu bez wifi, jas stazeny (ne na min.), browseni na netu pres ethernet, miranda nebo programovani v Eclipse. S wifi to je o 15-20minut mene. Ale u celeronu to bude asi jeste o trochu mene. Typoval bych tak 2.5h. Da se dokoupit cestovni, pripadne vetsi primarni baterie.