abych nezapomnel, mam asuse non-pe s 2-slotovym chlazenim

mno... tak sem tu kartu strcil do kompu a kdyz sem ho zapl, tak sem mel pocit, ze mi odleti ... ale za chvili se to preplo na pomerne tichy mod, ktery je ovsem hlasitejsi, nez moje upravene chlazeni na predchozi karte (9550xt), takze vymena chlazeni je nutna...

navic mam pocit, ze to chladi docela mizerne (ten pasiv je pomerne malej, i kdyz jak se tak divam na silencera, tak tam neni o moc vetsi), protoze kdyz sem mel pusteny atitool artifact test, tak teplota vylezla az na 90 stupnu, coz se mi zda docela dost... pak sem si vsiml, ze vetrak jede jen na 18%, takze sem ho v atitoolu zapl naplno (100%) a teplota slezla na 80 stupnu, ale v tomhle stavu je to jako kdyby nekdo vysaval... a taky sem si vsiml, ze jakmile zacnu regulovat otacky pres atitool, tak cokoliv mimo 0% a 100% zpusobuje piskani (vetraku?)...

momentalne ji mam v desktopu podtaktovanou na 1/2, vetrak jede na 14% (ale porad ho slysim) a teplota stoji na 38 stupnich... vezmu silencer, protoze je mi sympatictejsi (vyfukuje ven) ... jinak diky vsem za prispevky