tot mi napsali ze spotrebitel.cz:
doporučení k dalšímu postupu :
Byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku, má spotřebitel nezpochybnitelné právo od smlouvy odstoupit do 14 dnů od převzetí plnění. V tom případě má právo na vrácení zaplacené kupní ceny. Poštovné a balné není součástí ceny a je obvykle účtováno zvlášť. Na vrácení poštovného a balného nemáte nárok, ale ani na případné poštovné, které jste při vracení zboží uhradil. Na to byste ovšem měl nárok v případě, že by se jednalo o reklamaci vadného zboží. Ve vašem případě uvádí prodejce v dodacích podmínkách, co je v ceně výrobku zahrnuto; není to sice obvyklé, spíše by bylo lze očekávat, že zboží je nabízeno za pevnou cenu (+ příplatek na recyklaci) s tím, že při zaslání poštou se účtuje poštovné a balné. Z jeho dodacích podmínek lze ale jednoznačně stanovit, že paušální částka poštovného a balného je 9 % ceny zboží a pak tedy při odstoupení od smlouvy ve smyslu shora uvedeného je dodavatel povinen vrátit kupní cenu, nikoliv však náklady poštovného a balného, které činí oněch 9 %. I když lze mít k takovému postupu prodejce, výhrady, není to bohužel v rozporu se zákonem.
to ze je na fakture jedna castka a balne ci postovne neni zvlast jsem jim samozrejme psal. nu co pravnik to nazor (i kdyz ten ze spotrebitel.cz ma jajko jediny nazor opacny). jsem zvedav co me na muj "dotaz" odpovi z COI.