Nejsem si jistý. Už jsem taky o tom něco našel, tak jsem avatara změnil a zdálo se že to pomohlo, ale u některých lidí to trvá pořád. Navíc mi teď strašně dlouho trvá než se připojím. Asi zase něco dělaj s protokolem...
Nejsem si jistý. Už jsem taky o tom něco našel, tak jsem avatara změnil a zdálo se že to pomohlo, ale u některých lidí to trvá pořád. Navíc mi teď strašně dlouho trvá než se připojím. Asi zase něco dělaj s protokolem...
ano ano, resil jsem to zde :
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?p=654196#post654196
A co kdyz zmenite klienta za jineho ? Treba to meebo ?![]()
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
Vyhod si avatars a aktualizuj plugins. Osobne mam doma mircu bez avatarov , v praci QIP a no problema. I ked dnes zalagovalo ICQ , nemam ziadny problem.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Já jedu na Trillianovi a bez problémůHolt zkuste jej...je to klient s velkým K
![]()
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Já nedám dopustit na mirandu
Zdá se že už to zase běží, nechci to zakřiknout, vlastně jsem nic nezměnil a jde to. Chyba tedy zřejmě nebyla v mém přijmači![]()
K sem K tam , jedine co mi na porte 80 fici v praci je praveze ten QIP. A porom este www.meebo.com.
EDIT: Aby som nezabudol , cera to blblo aj kamosovi co ma zrovna Trillian.
Naposledy upravil AjsTi; 18.10.2006 v 08:01. Důvod: moja stara vetcha pamet ;)
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Už mě to ICQ ..... maj tam nějakej bug. Dneska mi to začlo dělat znova. Zkoumal jsem čím to je a zjistil jsem že za to může asi fakt ten avatar.
Nějak asi blbne databáze, protože kámoš má místo normálního obrázku nějaký bukvice a nemuže se jich zbavit. To je ještě OK, já mam smůlu, že mi ICQ přiřazuje (i když jsem svýho červího avatara dávno vypnul) poškozenej obrázek s nápisem ARMY OF ME...
Tu je to riesenie stym avatarom.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)