Jsem teda opravdu zvedavej na vysledek, zatim mi to vzhledem pripomina kryt VN trafa nebo tak neco, ale jiste to jeste vymakas.Jinak napad se mi libi.
Jsem teda opravdu zvedavej na vysledek, zatim mi to vzhledem pripomina kryt VN trafa nebo tak neco, ale jiste to jeste vymakas.Jinak napad se mi libi.
vynikajúci nápad a pekná práca, len nerozumiem prečo si tie rebrá nerobil s L-profilov, bolo by to o hodne menej pracné a výsledný efekt lepši.
k povrchovej úprave, chceš to striekať bezferebným lakom, alebo dať to do nejakej farby? keď to opieskuješ ostane ti povrch asi dosť drsný(brat pieskoval hlinikové kľukové skrine a ten výsledok nič moc, ale to zrejme dosť závisí od hrúbky zrna piesku, pracovného tlaku,...).
čo tak to streknuť špric-gitom(používa sa to na plecharinu áut), to by mohlo zaplniť škáry a následne to jemným šmirglom vybrúsiť - po brúsení budes mať povrch hladký ak zrkadlo. nakonec streknúť nejkým rozumným odtieňom.
Athlon XP 2200+, MB ECS M848A rev.2.1, HDD Hitachi 160GB, Fortron 400W
Mod PROTOTYPE in progress
jo ono by to z tech uhelniku bylo lepsi, a jeste lepsi kdybych koupil primo chladic, jenomze ja jsem koupil 1m^2 hlinikoveho plechu a z nej jsem udelal celou case, asi z tretiny vysla skrin a zdroj, zbytek plechu jsem pouzil na zebrovani.
vyslo to tim padem na 500Kc...takovy velky chladic by stal v radu tisicu a kdybych kupoval L-profily, tak bych pri stejne hustote zebrovani spotreboval asi 16m.
mas pravdu a ja s tebou souhlasim ze by to bylo jednodussi a vypadalo by to lepe, ale tohle bych si fakt nemohl dovolit, tolik penez do toho davat nechci.
jinak k tomu laku, je jasne ze po opiskovani se to musi nejak povrchove upravit, jenomze opravdu nemam predstavu jake jsou moznosti a kolik stoji eloxace cele case, takze budu muset zajit do nejake firmy a nechat si poradit
ta eloxace bude podle me docela palka...
a co si to eloxovat doma?
http://www.knife.cz/technika/al_elox.asp
Athlon64 2800+ @CC TT SonicTower(120mm), 2x Kingmax 512 433ddr cl. 2.5(Cu+Al), Soltek SL-K8AN2E-GR (Al vsude), MSI Diamond 6600 @ 560/1160 (moded Schooner), Samsung P160gb Sata, powered on Chieftec (120mm), zdroj Chieftec 360W moded--> 120mm, IBM ThinkVision 17", MS IO, Icemat, Technics SU-V4X repas, DIY Seas L18RNX/P+27TBFC/G
Sakra, tohle vypada docela zajimave. V pripade klasickeho cerneho eloxu by snad stacilo nejake obyc barvivo na textil.
Problem bych videl hlavne v rozmerech.
Eloxovat bocnici, ktera ma bajvocko 40x40cm by bylo docela narocny na pouzite nadoby (uvarit by se nakonec snad dala v zavarovacim hrncy, do nej se snad vleze) a mnozstvi chemikalii.
Ale na nejake mensi veci (chladice a tak) to muze byt docela jednoduchy, relativne levny a rychly reseni![]()
Mini PC: Intel P3 850@935MHz, Asus CUV4x-ME, 192MB RAM, ATI Radeon 7000, 10GB HDD Maxtor
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)