tak jdu kritizovat... jako hodně fotek včetně těch mejch, jsou poněkud nudný. já se nemusim válet v tunách fotek a tak ten hrad, kterej se mi zdá navíc ještě blbě exponovanej (ono to ale možná líp nešlo) je takovej - mno hmmm hrad.... prostě fotka v poho ale absolutně nezajmavá

2) pokus o makro: to je lepší. Kočičky už bych si nechal ale to pozadí bych volil kontrastnější - světlejší nebo aspoň jiný barvy... vim že ten keř ale nikam neodneseš...

3)makro2: mnom, pampeliška bejvá běžná ale zrovna tohle je taková docela obstojná fotka - ukazuje že se daj fotit i neideální věci. k tý fotce mam určitej vztah. jiný kytky podobnym způsobem by se mi taky moc líbili.

4)WB: fotka spíše průměrna - nic neni špatně, ale ta černobílá se na tuhle fotku moc nehodí.

5)sušenky: sušenky rulez!!!! to je fakt v cajku fotka! na tu se budu chodit koukat sice jde o takovej malinko ujetej nápad pro běžný účely ale fotka je to parádní.

a to poslední . taková abstrakce... zase zajmavý ale nemam k tomu žádnej vztah. něco jako když jdeš do muzea, na něco pěknýho se tam podíváš, uznáš že je to pěkný, za dva dny na to zapomeneš. Myslim si ale že to sou vjádru docela ok fotky. Jako u mě - námět občas trochu vázne. focení ti jde líp...