Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Na domene se mi ztraceji maily, aneb FORPSI se zase vyznamenalo.

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní Re: Na domene se mi ztraceji maily, aneb FORPSI se zase vyznamenalo.

Hmm, predne bych okamzite zmenit poskytovatele sluzby. Pokud mate jen trochu rozumnou moznost mit nejaky pripojeni na net (mineno vcetne verejne IP), tak bych si tam nahodil vlastni MTA. Jinak by nebylo od veci si vlastni MTA nahodit aspon na test, na ten by mela stacit i privatni IP, protoze budes odesilat. Pak bych pres nej poslal tak 100 mailu, at se to trochu projevi a overil zda dojdou.

Nasledne budes mit v ruce argument - log toho MTA - kterym je muzes umlatit (pravdepodobne se tam vyskytnou hlasky typu spojeni odmitnuto ...).

Ale pri tom vsem si uvedom, mail NENI nikterak garantovana sluzba a z principu ani byt NEMUZE. Mail muze jit pres vsemozne servery cestou a pritom se MUZE ztratit. Muze byt taky dorucen az za nekolik dnu. To je proste vlastnost tyhle sluzby, takze jestli na tom stavis kseft, je to tvoje chyba.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Zacinam zjistovat, ze ten poskytovatel bude nejrychlejsi reseni ( mam ale nocni muru z toho, kdyz by to tam vyvadelo taky ). Lamersky dotaz, co je to MTA?

k te sluzbe mailu: dik, presne nejakou takovou informaci jsem potreboval, jen skoda, ze neni opacna
    Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde na blízku svítí světlo.
    PHOENIX II
    || C2Q Q9300@3225MHz || Gigabyte P35-DS4 2.0 || 4GB DDR2 A-Data EE 1066 || Gigabyte GTX560 1GB || Intel SSD 320 40GB + WD 250GB || 24" HP LP2465
    NAS cube || INTEL D510MO Mount Olive || 1GB DDR2 ZEPPELIN 800 || Samsung EcoGreen 1TB RAID 1 + WD 640GB
    ThinkPad X60s || CoreDuo L2400@1,66GHz || 2GB DDR2 || 80GB SSD Intel X25-M || 12" XGA || Patriot X-Porter 200x 16GB
    Canon EOS 1D Mark II || 16-35/2,8L || 50/1,8 || 70-200/2,8L IS || SpeedLight 580EX II || http://www.jakubgeier.com

Citace Původně odeslal Dolbac
    Zacinam zjistovat, ze ten poskytovatel bude nejrychlejsi reseni ( mam ale nocni muru z toho, kdyz by to tam vyvadelo taky ). Lamersky dotaz, co je to MTA?

k te sluzbe mailu: dik, presne nejakou takovou informaci jsem potreboval, jen skoda, ze neni opacna

MTA MailTransportAgent, strucne receno postak, program ktery posila a prijima emaily. (neplest s MUA, coz je treba Thunderbird, mutt nebo pine).
    ITF FreeNet Liberec

Member
    Věk
    42
    Vliv
    259

Citace Původně odeslal Dolbac
    Lamersky dotaz, co je to MTA?
    Mail Transport Agent - program, který se stará o přenos pošty. Konkrétně Sendmail, Postfix, Qmail, Exim, Exchange, tuším Kerio MTA, atd...
    A bus station is where a bus stops.
    A train station is where a train stops.
    On my desk... I have a work station.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    372

nebudu zde jmenovat firmu, ale uz jsi ji jmenoval sam. mam tamtez take nekolik domen+webovych prostoru a u jednoho se mi stavalo na firemni poste totez a na soukrome ( domenovy alias ) take. resil jsem to a vysledek je nula. jelikoz to neplatim a uz jsem sam pred casem navrhoval prechod jinam a bylo to zamitnuto, tak to neresim. proste se to stane.

zajimave je, ze se to tyka jen konkretnich mailovych adres ( nezavisle na tom, jestli je zrusim a znovu vytvorim ci jinak ). proste dotycna adresa najednou dela problem. zadna jina.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Citace Původně odeslal mISHA
    nebudu zde jmenovat firmu, ale uz jsi ji jmenoval sam. mam tamtez take nekolik domen+webovych prostoru a u jednoho se mi stavalo na firemni poste totez a na soukrome ( domenovy alias ) take. resil jsem to a vysledek je nula. jelikoz to neplatim a uz jsem sam pred casem navrhoval prechod jinam a bylo to zamitnuto, tak to neresim. proste se to stane.

zajimave je, ze se to tyka jen konkretnich mailovych adres ( nezavisle na tom, jestli je zrusim a znovu vytvorim ci jinak ). proste dotycna adresa najednou dela problem. zadna jina.
    no presne, jak rikas... ikdyz konkretni mail zrusim a vytvorim znovu, dela to porad. Jediny rozdil, my za to platime
    Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde na blízku svítí světlo.
    PHOENIX II
    || C2Q Q9300@3225MHz || Gigabyte P35-DS4 2.0 || 4GB DDR2 A-Data EE 1066 || Gigabyte GTX560 1GB || Intel SSD 320 40GB + WD 250GB || 24" HP LP2465
    NAS cube || INTEL D510MO Mount Olive || 1GB DDR2 ZEPPELIN 800 || Samsung EcoGreen 1TB RAID 1 + WD 640GB
    ThinkPad X60s || CoreDuo L2400@1,66GHz || 2GB DDR2 || 80GB SSD Intel X25-M || 12" XGA || Patriot X-Porter 200x 16GB
    Canon EOS 1D Mark II || 16-35/2,8L || 50/1,8 || 70-200/2,8L IS || SpeedLight 580EX II || http://www.jakubgeier.com

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.01.2006, 20:16

Pravidla přispívání