Citace Původně odeslal DOC_ZENITH
S 3Danalyze bohuzel spousta programu spustit nejde, a nikdy se mi s tim nepodarilo kompletne vyradit TnL jednotku. Jinak jestli se chces zbavit pixel shaderu, DXTC a pod, tak to ti staci rivatuner. Ale oddelat TnL bude problem.
ok jinak nevim co s tim tajnustkarim nedvano jsem vyhazoval stare CD ktere uz jsme nemel v ruce x let.. narazil jsem na NFS : porshe(kdysik jsme tomu uplne propadnul-hraj jsme to na straem srotu na kterem to ani poradne nejelo a chtel jsme to snovu proklepnout na novem stroji) problem je v tom, ze tato hra vypada naprosto Ohavne a me se nedari prijit na co tim to... znamy se mi snazil namluvit ze se mi to kdysi zdalo uzasne a ted hnusne.. patral jsem ale dal na nejakych webech a nasel par fotek.. nni to z nich dobre poznat ale ze screenshotu jde poznat kdy to vypada "hezky" a kdy hnusane a nastavenim to urcite neni rpo upresneni o co jde bych musle postnout nejake screenshoty. to jen pro pripad ze by mi nekdo pomohl , nebo se jen kouknul o co jde, jestl ne, neda se nic delat chtel jsme to jen tak pro dobry pocit zprovoznit