Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Kde koupit kvalitni BNC kabel

Standardní Kde koupit kvalitni BNC kabel

Je to zahada, ale v dnesni dobe DVI se jaksi pozapomnelo na BNC. Poskodil se mi stary, ale velmi kvalitni BNC kabel a nyni se podobny jiz neda sehnat.
    Kdo presne nevi, tak jde o neco takoveho:
    http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44487

Jenom s tim rozdilem, ze tento je mene kvalitni. Nema pozlacene konektory, horsi stineni signalu atd...

Takze jestli nekdo vite, kde se da podobne kvalitni BNC kabel koupit (nejlepe e-shop), tak Vam budu vdecny.
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Standardní

prave resim podobne dilema, avsak ma cenu kupovat drazsi pozlacene BNC kabely - poznas rozdil v kvalite obrazu? Poznas vubec rozdil mezi obyc. stinenym kabelem s ferity a drahym "kvalitnim" znackovym BNC kabelem?
    Jsem taky z Brna a jeste jsem BNC kabl do Eiza nezapojil takze se tak trochu i tazu zda to ma vubec vyznam?
    ASUS A6T-AP017

Standardní

Citace Původně odeslal Fraj#r
    prave resim podobne dilema, avsak ma cenu kupovat drazsi pozlacene BNC kabely - poznas rozdil v kvalite obrazu? Poznas vubec rozdil mezi obyc. stinenym kabelem s ferity a drahym "kvalitnim" znackovym BNC kabelem?
    Jsem taky z Brna a jeste jsem BNC kabl do Eiza nezapojil takze se tak trochu i tazu zda to ma vubec vyznam?
    No kdyby to nemelo vyznam, tak to neresim Jinymi slovy, ja jsem ten rozdil poznal. Rozhodne je obraz ostrejsi nez se standardnim DSub kabelem.
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

BNC jsou pokud se nemylim konektory a ne kabely ( to je klasicky koaxial nejspise 50/75ohm ). nicmnene proc to neresis v nakupni poradne?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

no pokud se trochu zamyslim, tak dle meho neelektrikarskeho rozumu by rozdil mezi stinenou klasikou prez D-Sub a drahym BNC zlacenym kabelem byt nemel. rozdil v obraze by se mel rovnat nule protoze na zacatku je stejny zdroj signalu a ten se muze zhorsit pouze transportem graficka karta -----> monitor. Tudiz pri pouziti stineneho D-Sub kabelu s ferity je cilovy signal = vystupnimu signalu a tudiz vysledna kvalita obrazu je zachovana v max. kvalite.
    Jak rikam, nejsem zadny elektrikar nebo renomovany poradce prez monitory, ale nevidim duvod proc kupovat "lepsi" kabel namisto stavajiciho, kdyz jedinemu ruseni ktere muze ovlivnit obraz se zabrani stinenim a ferity.
    Nebo se snad mylim?! jestli ano tak mi rekni v cem, nedokazu si jinak teoreticky vysvetlit narust ostrosti obrazu, ledaze by ten kabel ktery si pouzil byl aktivni, nebo jsi pri testu jen nepouzil dostatecne stineny D-Sub.
    ASUS A6T-AP017

Standardní Re: Kde koupit kvalitni BNC kabel

uz si poridil ten BNC kabl? je opravdu poznat rozdil v obraze?
    Bohuzel v dusledku presunu nabytku jsem nucen sehnat propojovaci kabel k monitoru. zkousel jsem pouzit obycejny nestineny dsub a reknu ti ze kvalita je priserna! ten nestinnej kabel nabira sileny ruseni a vysledny obraz se trepe jako veverka na robertkovi. neda se nato koukat! takze uvazuju bud o kvalitni stinene prodluzce, nebo delsim stinenym BNC kabelu a tady nastava otazka ktery kabel se vyplati?
    ASUS A6T-AP017

Standardní Re: Kde koupit kvalitni BNC kabel

Zkusil bych KRUP. Maj celkem dobrý výběr. BNC mají samozřejmě taky.

Takže odkaz na krup je: http://www.krup.cz/, nebo rovnou e-shop http://krup.602portal.cz/

Dal jsem vyhledat bnc a tři se mi zobrazily. Jeden stojí celkem palbu .
    Laptop: HP 6735s - DualCore AMD Athlon X2 1900 MHz, 2048 MB 667 MHz, ATI Radeon HD 3200, 250 GB 5400rpm, 15,4" WXGA, Win XP SP3

Smile Re: Kde koupit kvalitni BNC kabel

Citace Původně odeslal Gordon
    Zkusil bych KRUP. Maj celkem dobrý výběr. BNC mají samozřejmě taky.

Takže odkaz na krup je: http://www.krup.cz/, nebo rovnou e-shop http://krup.602portal.cz/

Dal jsem vyhledat bnc a tři se mi zobrazily. Jeden stojí celkem palbu .
    Brňáci, Brňáci. Přesně tak. Maj tam fakt všechno. Všelijaký nejen kabelový kočkopes! Pozor! Neplést s Krups.

Taky jsem tam jeden kupoval a rozdíl jsem nepoznal. Je fakt, že D-sub k monitoru byl dodán kvalitně stíněný. Při vypnutí počítače se mi monitor nepřepl do Stand By režimu. Liší se to nějak (nastavení)? Díky.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání