Citace Původně odeslal Holda
Jake byste mi doporucili autoradio do max 4k? Radsi min. Nechci nic extra, jen mp3 a fm radio, to mi asi staci, stejne tam bude original repro....nebo horsi radio + koupit jiny repro?

Me se celkem libi http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=37315 ale moc neverim znacce, co vy na to? DIkes
Znacka je sice extra levna, radio za ty prachy relativne "nabuseny" funkcema, ale z levnejch radii to rozhodne neni spatna volba. (sam ted budu mit poslanyho Sencora 3354 do noveho (starsiho) vozidla me pritelkyne). Z tech levnejsich radii ma velmi slusnej system mechaniky a protiotresu, dokaze hrat stejne jako Pioneer treba vzhuru nohama a i za prudkyho cloumani (to rozhodne ne vsechny znacky snesou) a zvukova kvalita za tuto cenu neni zas tak spatna (taky co bys pozadoval od radia co umi CDR/MP3, ma dekoder RDS PTY, slusny funkce a odnimatelnej plnej panel a cenu cca. 2500,-

Jinak v podstate na jakykoliv autoradio je investice do lepsich repro rozhodne prinosna, nebot i hodne levny a obycejny radio bude pres slusny repro hrat minimalne slusne, zatimco ani skoro hi-end HU v cene dvacetinasobku bude pres blby repro hrat jen blbe a nikdy jinak. (podobne to plati prakticky u jakyhokoliv audia)
Takze i k levnejsimu radiu se urcite vyplatej slusnejsi nejlepe komponentni repro (a 13 nebo i 16 se daj slusny i kolem 1500,-)