chcem sa spytat ci bz sa nedali prepojit dva pocitace tak aby sa druhy pocitac a jeho monitor vyuzival ako druhy monitor toho prveho
proste ako keby som tam mal grafiku s dvoma vystupmi na dva monitori
chcem sa spytat ci bz sa nedali prepojit dva pocitace tak aby sa druhy pocitac a jeho monitor vyuzival ako druhy monitor toho prveho
proste ako keby som tam mal grafiku s dvoma vystupmi na dva monitori
no musel by ten monitor u druheho pc mit dva vstupy a ty by si prepinal, ale v sitich to nema co delat.
a nebo pouzit nejakyho klienta na vzdalenou spravu jako je pcanywhere, remote admin a pak to sem i patri
ta druha moznost da sato tak ze sa budem medzi obrazovkami niak prepinat a zdielat internet
vzdalena sprava funguje nejak takhle
- 1. pc nainstalovanej a spustenej klient vzdaleny spravy
- 2. pc nainstalovanej program, spustis a pripojis se k tomu pc1 a vidis jeho plochu a ovladas to pc1 z pc2.
no a jak se sdili internet o tom tady uz je neco psano takze staci hledat
tak ale ja ich budem mat vedla seba teda budem vidiet na dva monitory a xcem 2 kompy ovladat jednym prislusenstvom tak takniak
dufam ze ta chapem spravne a teda aj radim dobre, skus http://www.maxivista.com/ toto umoznuje cez siet pouzivat monitor druheho kompu ako druhy (alebo kludne aj treti) displej k tomu hlavnemu![]()
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
este pozerel som na cenu 50 dolacov
neviete kde by som nasel full verziu pochopitelne zdarma skusal som dc++ ale nikto to tam nema
tak za tohle asi dostanes darecek, protoze si necetl pravidla, tohle neni warezboard.Původně odeslal SparcO
tak to se tady nedovíš![]()
...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)