Neviete niekto poradit, ako to mam rozchodit...? Viem, ze ten procesor na tej doske urcite ide - cital som viac clankov na nete. Doska je i440BX chipset, SLOT1, procesor je socket370... mam tam redukciu qdi 370cpu card 3.0 (S3.1), ktora ma 5 jumperov na napajanie a este jeden daco s FSB (asi 100/133) - navod som nasiel iba k novsej verzii redukcie 5.1, ktora ma tiez 5 jumperov na napajanie, ale uz ma aj 2 jumpery na FSB a ma aj jumper na "Support Coppermine FC-PGA processor" ktory moja redukcia nema... a zrejme ten by som potreboval, lebo ten celeron je coppermine... neviete, co ten jumper robi a ci to bez neho nerozbeham?
Ked tam vlozim cpu, obraz nenabehne... cpu je urcite dobry, pred chvilou testovany inde. Skusal som inak nastavovat aj tie jumpery na napajanie pre ten cpu ... 1,7 V tusim ma ale ani tak nic, ani tak, ani onak... Neviem ake napatie tam pusti ta moja doska.. Na nete som sa docital iba nieco, ze to napatie, ktore nastavim jumpermi na redukcii sa pouzije ako maximalne mozne, ktore sa da potom nastavit v biose... hm. Nemate niekto nahodou taku nepotrebnu redukciu alebo s touto mojou to nijako nerozbeham? Napr. celeron 500 mi v tej redukcii a doske isiel normalne.. ale to je mendocino..
Vdaka za odpoved.