Citace Původně odeslal MadCap
ty si ziadnu zmluvu nepodpisoval prestuduj si poriadne podmienky a ak nadobudnes dojem ze mas stale pravdu tak sa s nimi vyzbroj a bez to riesit ...
Ale podpisoval som. Ci to bola zmluva, alebo co, to ti uz nepoviem, ale urcite som podpisoval nejaky papier, na to sa pamatam. Otazaka je taka, ze co to bolo zac a kde to mam ulozene

Citace Původně odeslal PiT
Prestuduj si v zmluve podmienky ohladom odcudzenia karty...

Imho to budu mat osetrene tak, ze pokial operator uz nema v ponuke sluzbu, ktoru si si kupil, tak bud ti automaticky maju dat za cenu, ktoru tam maju stanovenu, sluzbu podobnu tej, co si mal, alebo mas pravo od zmluvy odstupit, co v tvojom pripade bude znamenat stratu cisla a ziadne plus...
Ked najdem ten papier... Co sa tyka sluzby. Oni ju poskytuju aj dnes, len nemaju sproste SIM karty. Aby sem boli presny. Chcu pretlacit co najviac zakaznikov na Team. Je to zrejme z ich marketingu. Na Team kopec "akcii" a na Life a Nonstop nic, len stale ti skusaju hustit do hlavy aby si zmenil sluzbu. Samozrejme ja som proti, ale oni s tebou vyjebu. Ked neprejdes tak, budes musiet onak. Keby ze mi na tom cisle nezalezi, tak ich niekam poslem, ale prave ze ho potrebujem...