Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Jal se zachovat při nevidáníi majetku:

Standardní Jal se zachovat při nevidáníi majetku:

Stala se mi nemilá věc, odmítli mi vydat věci z šatny a nemůžu se comc
    oci svychch věcí, klub má momentálně v držení mou bundu i s s lístkem z šatcny. a nemůžu nově koupenou bundu z firm
    y vymoci, jsem neš/tastnej, nevm co mám dělat a a hlavně jestli se můžu obráutiti o poomo na soud. díly moc za rchlé odopvědi, potčebuju fychlou odpově dĎě

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

zavolej okamzite fizly, protoze to je prestupek podle §50 odst.1 pism bú prestupkoveho zakona: prestupku se dopusti ten, kdo umyslne neoporavnene uziva cizi majetek nebo si prisvoji cizi vec nalezem nebo jinak bez privoleni opravnene osoby

jinak se priprav na to, ze budes muset prokazat, ze je skutecne tvoje
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

riksa má absolutní pravdu
    jen nechápu jak ti někdo může odmítnou vydat tvou věc....
    něco v tom ještě bude.....

Standardní

Sorry za to prasácký píslmo, ale psal jsem to dost vylitej. Zkoušim tam volat a dohodnout se na vydání věcí, jinak jdu na policii a jdu to hlásit jako poškození.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    Sorry za to prasácký píslmo, ale psal jsem to dost vylitej. Zkoušim tam volat a dohodnout se na vydání věcí, jinak jdu na policii a jdu to hlásit jako poškození.
    poškození?
    přestupek proti majetku § 50 odst 1 a) z. č. 200/90Sb.

Jinak by mě dost zajímalo o co šlo tak doufám, že se ještě ozveš

Standardní

no, takže jsem doma i se všema věcma. Akorát mě ty kreténi pěkně nas... jelikož jsem jel v 6 ráno přes celou Prahu v krátkým tričku a pak ještě pěšky domů asi 10 minut. Fakt zábava, jenom doufám, že nebudu mít angínu.

Hlavně mi ten šulin říkal, že jsem mu říkal o bundu Reebok, tak jsem mu vysvětlil, že přestože jsem byl vylitej jako prase, tak tohle jsem mu netvrdil, na to si moc dobře sám pamatuju, on člověk při tomhle jednání je celkem polostřízlivej.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    no, takže jsem doma i se všema věcma. Akorát mě ty *** pěkně nas... jelikož jsem jel v 6 ráno přes celou Prahu v krátkým tričku a pak ještě pěšky domů asi 10 minut. Fakt zábava, jenom doufám, že nebudu mít angínu.

Hlavně mi ten šulin říkal, že jsem mu říkal o bundu Reebok, tak jsem mu vysvětlil, že přestože jsem byl vylitej jako prase, tak tohle jsem mu netvrdil, na to si moc dobře sám pamatuju, on člověk při tomhle jednání je celkem polostřízlivej.
    aha...
    já jsem říkal, že v tom ještě něco bude
    To bych z tebe měl radost

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání