co sa casakov tyka, jasne, oplati sa precitat, ale chcel som nazor niekoho, kto daku masinku doma ma a moze mi povedat osobny nazor... predsa, casto sa najdu dake drobne chybicky, ktore recenzant pocas par dni testovania neodhali (co ja viem, teraz len trepnem, napr, ze sa coskoro zodru popisky na tlacitkach) a predsa, ked ma niekto doma tu masinku uz par rokov, vie, o com to je
Dalej sa chcem vyjadrit k tomu high-endu... nie, netopier nie som, ale takisto nie som 16rocny pubertiak co pocuva O-zone, kde hraju dokopy 4 hudobne nastroje (aj to ide len z jedneho syntaku ) a mam rad hudbu co najcistejsiu... kto pocuva NIN vie, ze obcas je to dost drsna hudbicka (co sa zvukov tyka). Existuju pesnicky, ktore som este "poriadne" nepocul, bo bud boli vysky prilis vysoke alebo basy prilis nizke a repraky to nezvladali (aj ked som to pustal len na PC abo na domacom "hi-fi systeme"). High-end nechcem, povedal som, aky mam rozpocet, moze byt samozrejme aj menej, ale ked uz do toho vrazam prachy, NECHCEM smejdy...
zatial som rozhodnuty pre ten NAD C352, paci sa mi aj dizajnovo, popytam sa este dakych znamych ci mi to schvalia... ak najdete este nieco pekne, napiste, budem rad, ked ziskam trochu info aj v tomto obore...