Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: EPOX 8KRA2+ a pípnutí po POSTu

Standardní EPOX 8KRA2+ a pípnutí po POSTu

Ahoj všichni,
    mám takový malý problém, najednou mi přestal pípat PCspeaker po zapnutí PC.PCspeaker je v pořádku a deska se ,zdá se, chová taky normálně ,ale proč nepípá to je mi záhadou.Můžete mi poradit?Dík

AMD A64 X2 4200+ @2600Mhz , DFI LP UT nF4 Ultra-D, AC Freezer 64Pro, 2GB DDR500, X1950Pro, Enermax 500W

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no me take nepipa a pritom kabely jsou ok. jinak kdyz vytahnes grafarnu nebo pamet, tak to pipa. a to je dulezite. spis bych rekl, ze je to zalezitost nektereho novejsiho biosu. neres to.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

Me piipne pouze kdyz ji zapnu, nebo kdyz restartuju z linuxu, deska nema chbu a chova se bozsky .... neres to .... Ale kdyby se ti to nelibilo, tak mi ji muzes poslat ....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Standardní

Jenže mě to předtím pípalo a pak to najednou z čista jasna přestalo.Říkal jsem si aspon je klid ,ale časem jsem znervozněl,protože to není normální.Tak bych tomu chtěl přijít na kloub.Když ve Windows přinutím PCspeaker pípat,tak pípá - sice ne moc hlasitě ,ale na tom druhým Epoxu ta hlasitost je stejná.Ten druhej Epox při POSTu pípá .To je teda záhada.

AMD A64 X2 4200+ @2600Mhz , DFI LP UT nF4 Ultra-D, AC Freezer 64Pro, 2GB DDR500, X1950Pro, Enermax 500W

Standardní

Mne nepipa a popravde jsem si ani nikdy nevsiml, ze by nekdy pipala . Spis jediny, co mne stve je ta nova "neidentifikovatelna" sitovka v jedne verzi BIOSu a neopravena chyba, kdy se po resetu CMOSky musi nejdriv nastavit napeti a pak az frekvence/nasobic procesoru (ne ze bych nejak casto resetil, ale cloveka to pri zapomenuti trosku vyleka )
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

Citace Původně odeslal IntEx
    Mne nepipa a popravde jsem si ani nikdy nevsiml, ze by nekdy pipala . Spis jediny, co mne stve je ta nova "neidentifikovatelna" sitovka v jedne verzi BIOSu a neopravena chyba, kdy se po resetu CMOSky musi nejdriv nastavit napeti a pak az frekvence/nasobic procesoru (ne ze bych nejak casto resetil, ale cloveka to pri zapomenuti trosku vyleka )
    2Intex: Mohl bys zkusit nejakou live distro linuxu Jestli se ti budou taky hlasit dve ? Zajimalo by me to .... Nebo zkus tohle, dej stary BIOS, treba jeden z prvnich a pak zkus zase novy, treba ten neupravovany, primo, co je na www.epox.nl, to je ten samy co mame ....

2Majkl: Clovece 2x 8KRA2+ ti zavidim ... )) A jeste mi rekni, k cemu mas 4 kompy ?
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Standardní

Citace Původně odeslal svaca
    2Majkl: Clovece 2x 8KRA2+ ti zavidim ... )) A jeste mi rekni, k cemu mas 4 kompy ?
    Od doby co navštěvuji toto forum,stal se ze mě blázen do HW.
    Někdo má třeba 4 auta a já mám prostě 4 kompy ....a hlavně klid v rodině a konečně pořádek na svém PC.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání