Citace Původně odeslal zero
Citace Původně odeslal looney
mmm mam takovou otazku(nebudu kvuli tomu zaklada new topic) odemcel sem si pipky na 9800se (tzn je jich ale mam tam sachovnici nedalo by se toho nejak setrne zbavit?

jestli tu je na foru nekde odpoved tak sorry!
No presne taky isty problem mam aj ja preto uvazujem o hw mode soft mi dava sachovnicu
Tak nato rychlo zabudni... Ak mas "sachovnice", ten disabled pipeline quad je proste vadny. HW modom nic ine nedocielis... ten quad vadny zostane.
2sisi -> No a povedz mi aka modifikacia, ked tam je ta sachovnica haaaa?
V Tvojom pripade teda ziadna - je to take tazke pochopit? Proste mas nevhodny kus.
Clanok o odomykani som precital cely a tam bolo nieco take "ak mate artefakty(sachovnica, problemy pri zobrazeni textur...) tak mate zvysne 4 pipky vadne"
Presne tak to aj je...
P.S kde najdem navod na modifikaciu driverov? Pouzil som ten driver, co ponukaju Omegy2.5.90
Omegy to uz maju zapracovane v sebe - nic patchovat netreba.
A teraz mam este jeden problem a to:
pri pretaktovani procak z 2500+ @ 3200+ mi pri graf. benchmarku vytuhne komp. Pri nepretaktovanom je to ok. pri pcmarku04 mi to vytuhne pri padani tych krabic a pri 3dmarku 01 3 sekundy pri prvom benchy NO TERAZ PORADTE karta je taktnuta na defaultoch core/mem 324/290.25
MB aasus a7v880 bios 1.007
cpu barton 2500+@3200+ vcore 1.70
ram 256MB 400Mhz
disk seagate baracuda 60GB

Skusta nieco poradit ja som uz zufaly kazdy ma lepsie vysledky len ja nie a nie
Nuz, mas to dake nestabilne... Ak vies povedat, ze zvysok systemu (mimo GK) je absolutne stabilny, tak potom sa treba zrejme pohrat s roznymi AGP nastaveniami... tie najbeznejsie sa daju najst na zaciatku FAQ.