Tak nato rychlo zabudni... Ak mas "sachovnice", ten disabled pipeline quad je proste vadny. HW modom nic ine nedocielis... ten quad vadny zostane.Původně odeslal zero
V Tvojom pripade teda ziadna - je to take tazke pochopit? Proste mas nevhodny kus.2sisi -> No a povedz mi aka modifikacia, ked tam je ta sachovnica haaaa?![]()
Presne tak to aj je...Clanok o odomykani som precital cely a tam bolo nieco take "ak mate artefakty(sachovnica, problemy pri zobrazeni textur...) tak mate zvysne 4 pipky vadne"
Omegy to uz maju zapracovane v sebe - nic patchovat netreba.P.S kde najdem navod na modifikaciu driverov? Pouzil som ten driver, co ponukaju Omegy2.5.90![]()
Nuz, mas to dake nestabilne... Ak vies povedat, ze zvysok systemu (mimo GK) je absolutne stabilny, tak potom sa treba zrejme pohrat s roznymi AGP nastaveniami... tie najbeznejsie sa daju najst na zaciatku FAQ.A teraz mam este jeden problem a to:
pri pretaktovani procak z 2500+ @ 3200+ mi pri graf. benchmarku vytuhne komp. Pri nepretaktovanom je to ok. pri pcmarku04 mi to vytuhne pri padani tych krabic a pri 3dmarku 01 3 sekundy pri prvom benchy NO TERAZ PORADTEkarta je taktnuta na defaultoch core/mem 324/290.25
MB aasus a7v880 bios 1.007
cpu barton 2500+@3200+ vcore 1.70
ram 256MB 400Mhz
disk seagate baracuda 60GB
Skusta nieco poradit ja som uz zufaly kazdy ma lepsie vysledky len ja nie a nie![]()

VIP
Odpověď s citací