Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Soundstorm-zvuk občas začne praskat nebo zmlkne

Standardní Soundstorm-zvuk občas začne praskat nebo zmlkne

Mám problém se zvukem - někdy se mi stane, že mi zničehonic začnou šumět repra, nebo lépe řečeno zvuk prostě začně být něčím totálně rušenej popřípadě zmlkne úplně. Přitom, když aplikaci shodím (typicky WinAmp, Doom3, Divx filmy), a opět nahodím, tak rušení nikde, nevíte, čím by to mohlo být, irq, ovladače ?? Já fakt nevím a už mě to začíná pěkně štvát... mám ten integr. soundstorm (MCP-T) na NF7-S a Nforce 4.27 ovladače.. Zkoušel jsem to i na Asus a7n8x-E deluxe a je to stejný. Jo mám to propojený optikou s Yamahou.

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní Re: Soundstorm-problém

Citace Původně odeslal Merlin
    Mám problém se zvukem - někdy se mi stane, že mi zničehonic začnou šumět repra, nebo lépe řečeno zvuk prostě začně být něčím totálně rušenej popřípadě zmlkne úplně. Přitom, když aplikaci shodím (typicky WinAmp, Doom3, Divx filmy), a opět nahodím, tak rušení nikde, nevíte, čím by to mohlo být, irq, ovladače ?? Já fakt nevím a už mě to začíná pěkně štvát... mám ten integr. soundstorm (MCP-T) na NF7-S a Nforce 4.27 ovladače.. Zkoušel jsem to i na Asus a7n8x-E deluxe a je to stejný. Jo mám to propojený optikou s Yamahou.
    Je to ovladacema, taky mi to delalo.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Citace Původně odeslal Masster
    Tak jaký ovladače použít

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

A máš třeba TV tuner protože tohle oni dělají často ... vypni všechny nepotřebný vstupy/výstupy (LineIN, MIC ... atd.)

A koukej přejmenovat název threadu, nebo ho bezmilostně smažu!!!! viz PM!!!!!
    viz >>> http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=54045
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Standardní

Citace Původně odeslal leo
    Ale já ten Realtek nepoužívám já jedu ven digitálně přímo z toho Soundstormu.

Standardní

Ouu, sorry, jsem slepejš.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Citace Původně odeslal Masster
    Tak jaký ovladače použít
    Ja bych to videl na casem overenou verzi 2.03 nebo 2.05, tam sem nikdy zadne problemy nemel.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání