Citace Původně odeslal Charlie Breaker
1. Divím se že zrovna Xavien 125 jsi platil dopředu, ať už kdekoli.... Snad jen zálohu?
2. Nějak jsem tady nenašel ostatní komponenty a hudební preference (mimo loga avataru...), takže hodnocení volby konkrétních reprosoustav je nesmysl.
3. Každý studio hájí svůj sortiment a snaží se samozřejmě prodat to co má zrovna "na pultě". Někde víc, někde míň. Potkal jsem i mnohem horší studio než to naposledy zde zmiňované.
4. Příspěvek typu "udělat od nějakého profíka, kterej je do toho zažranej" moc nechápu, pokud autor nemíní majitele Authentic Voice, Xavienu či Shanu...
5. Pokud by jsi někdy přesně věděl co chceš není nad www.ebay.de a mít samozřejmě trošku štěstí. Zajet si k bývalému majiteli třeba do Mnichova pro třeba Dynaudio Contour 1.8 MkII v 1AA stavu se zbývajícími 3-mi lety záruky za 1.185,- €... No comment
1.Placeno převodem na účet hifimarketu, nevidím v tom problém
2. Nesmysl to není, poněvadž jsem to slyšel na stejné sestavě co mám doma-NAD C320BEE+NAD C 521i
3. to je jasný, ale já tam nešel poslouchat řeči prodavače, ale muziku! Takže když mi něco vychválí a líbí se mi jak to hraje, tak nevidím problém v tom že si to koupím.
4. Do toho bych taky nešel, když si to nemůžu předem poslechnout.
5. To je ale sázka do loterie, i když se zárukou. A do mnichova se mi cestovat moc nechce.