Citace Původně odeslal Namornik
Paranoia z toho aby nekdo nahodou neobnovil nejake soubory a nevidel co fotim, ma vzdy svuj duvod.

Takze na tve odpovim a jednou

A nechtel bys takhle nahodou zrusit vsechny zakony na ochranu dat a osobnosti?
Proste do mejch soukromejch veci cizim lidem absolutne nic neni, at uz jde o cokoliv. Jestli ty jses exhibicionista, co se vyziva v delani striptyzu na verejnosti, je to tvoje zaliba, ale pochop, ze naprosta vetsina lidi takovyhle konicky nema. A pak se teprv nekomu chechtej jako d.b.l.

Citace Původně odeslal mISHA
tak tu kartu preformatuj. pri mazani se to provadi uplne stejne, jako ve FAT systemu ( coz koneckoncu pouziva ).
Kdyz budu vedet, ze se formatovani ty data zlikvidujou, tak to udelam. Ale kdyz formatuju disk v PC, tak mu taky musim extra rict, ze to ma zformatovat dukladne a ne jen na rychlo. A u fotaku tohle rozlisovani nemam. A kdyz formatujes na rychlo, tak je to v podstate stejny, jako kdyz normalne mazes - prakticky vsechny stary data se z toho daj vytahnout, dokud je neprepises jinejma.
Zda se teda, ze jedina spolehliva moznost je nafotit kartu plnou smirglpapirem nebo necim takovym.
Citace Původně odeslal mISHA
ja ti totiz povim takovou tajnou vec, ale nikomu ji nerikej > pokud na tebe nema nikdo zalusk, tak se ti na to vy..., protoze v servisu jsou placeni od kusu a ne za hodinu!
Moc by ses divil, co jsou za lidi a ceho jsou schopny. Ze se tobe jeste nic v tomhle smyslu neprihodilo, neznamena, ze to neexistuje.

A mimochodem: Moje otazka se tykala proveditelnosti neceho a ne ucelnosti !!!