Stránka 1 z 6 12345 ... PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 133

Téma: [buy] Poraďte jaký digitál foto.

Standardní [buy] Poraďte jaký digitál foto.

Uvažuji o koupi digi foťáku. Měl jsem půjčenej Sony DSP 52. Celkem spokojenost jen mi vadil ten napevno vysunutej objektiv. Můžete poradit nebo napsat názor jak jste spokojeni s tím svým foťákem. V cenové hladině tak do + - 6000,- Kč. Díky.

Standardní

Co olympus C-720?

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

tobe nestaci ten thread o fotoaparatech?

co takhle zkusit http://forum.digineff.cz nebo http://www.digimanie.cz nebo http://www.paladix.cz nebo http://www.fotorevue.cz atd...

jinak v teto cenove hladine opravdu doporucuji to same co monsoon...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Jasně, pokud Ti nestačí thread tady, použij, co psal mISHA, nebo nákupní diskuzi na www.grafika.cz (=digineff 4um)...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

Cannon PS A60, Pentax Optio30, nebo pokud ti jde o velikost Minoltu DiMAGE Xt
    Doporučuju udělat si užší výběr vyvolených fotoaparátů a důkladně se s nimi seznámit, pak už můžou rozhodovat maličkosti
    Gigabyte P35-DS3L ::: Pentium Dual-Core E5200 ::: 4x1024MB atd.

Standardní

Citace Původně odeslal Miro2
    Cannon PS A60, Pentax Optio30, nebo pokud ti jde o velikost Minoltu DiMAGE Xt
    Doporučuju udělat si užší výběr vyvolených fotoaparátů a důkladně se s nimi seznámit, pak už můžou rozhodovat maličkosti
    Samozřejmě že jsem si na tomto 4u pročetl příspěvky digitální fotogalerie. Ale mám z toho šílený zmatek v hlavě. Jinak u Cannonů mi vadí ty čtyři baterie. Díky tomu dostává veliký rozměry co se týče hloubky. Ta Minolta ta se mi líbí, ale bohužel mimo mojí cenovou hladinu. Pentax ?. Vážně uvažuji o Sony DSC 72. Nemáte někdo zkušenosti s tímto modelem ? Ten už má vysouvací objektiv. Mohl by být sice o pár cm menší.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

tak uz si konecne zajdi na ty odkazy, ktere jsem nahodil. protoze to jsou stranky urcene primarne tomuto tematu. a chces-li srovnani, tak se vydej na http://www.dpreview.com
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    tak uz si konecne zajdi na ty odkazy, ktere jsem nahodil. protoze to jsou stranky urcene primarne tomuto tematu. a chces-li srovnani, tak se vydej na http://www.dpreview.com
    Člověče vždyť já už tejden pročítám vše možný. Technické údaje mi moc neříkají. Na recenze nedám, už jsem poučenej. Ne vždy jsou pravdivé. Jinak většinou se debatuje o značkách Canon a Olympus. A když už něco najdu tak je to diskuze stará dva roky a přístoj je už mimo prodej.

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    Díky asi tohle jsem potřeboval vidět. Sice tam chybí modely které mám zhruba vybrány, ale ten SONY DSC-P72 mě fakt sedí. Jen ty rozměry to je fakt co mě brzdí. Najít něco stejný kvality ale o něco menších rozměrů. Jinak moc díky.

Standardní

Citace Původně odeslal Dusan
    Díky asi tohle jsem potřeboval vidět. Sice tam chybí modely které mám zhruba vybrány, ale ten SONY 72 mě fakt sedí. Jen ty rozměry to je fakt co mě brzdí. Najít něco stejný kvality ale o něco menších rozměrů. Jinak moc díky.
    Proč chodit daleko ... Sony "P" řada (pod P30) - ekvivalent P72 je asi P8 ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags

Standardní

Citace Původně odeslal jan555
    Díky asi tohle jsem potřeboval vidět. Sice tam chybí modely které mám zhruba vybrány, ale ten SONY 72 mě fakt sedí. Jen ty rozměry to je fakt co mě brzdí. Najít něco stejný kvality ale o něco menších rozměrů. Jinak moc díky.
    To je už lepší. Když jsem srovnával technické parametry vypadá to na chlup stejně. Kromě teda těch rozměrů. Ještě zjistím jestli se dá tento model sehnat, vyzkoušet a koupit. Snad tam nebude nějakej háček. Nevím jaký má ta P-8 volby scén.Ale moc díky.

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

To je už lepší. Když jsem srovnával technické parametry vypadá to na chlup stejně. Kromě teda těch rozměrů. Ještě zjistím jestli se dá tento model sehnat, vyzkoušet a koupit. Snad tam nebude nějakej háček. Nevím jaký má ta P-82 volby scén.Ale moc díky.
    Rozdiel je v tom ze v tom ze P72 ma tuzkovky a P8 nabijaci lion clanok.Radsej uz zober novy p73 je mensi pohladnejsi je stale na tuzkovky a ma uz aj manulany rezim co mi na mojej p72 chyba najviac
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Junior Member
    Vliv
    257

Standardní

Rozhodně P72,mnohem lepší než ty křápy od OLYMPUSu ( C450,C350 ),jedina konkurence je snad CANON A70/75.

Standardní

To už jsem zjistil že P8 je na akumulátorky. Ale jinak bych ho bral. Měl jsem půjčenej SONY P72 a byl jsem vážně spokojenej. Měl jsem taky Kyoceru S4 a ta šla hned pryč. Škoda těch rozměrů u P72. Ale asi ve středu půjdu pro ní pokud mi nikdo nenapíše nějakej tip.

Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal karel
    Rozhodně P72,mnohem lepší než ty křápy od OLYMPUSu ( C450,C350 ),jedina konkurence je snad CANON A70/75.
    To je jasne, ja som mal 2 tyzdne Olympus c350 a potom som ho vymenil za P72-ale tu P72ku by som uz nekupil , robi skarede fotky z bleskom, a tiez by som uz nekupil fotak bez manulaneho rezimu-automatika je tupa.A tiez mi hrozne chyba super makro tak od 2 cm , ten sony ma az od 10cm a aj to sa da pouzit len bez blesku , lebo ked zapnete makro a foti sa tak z 10-30cm fotka je skoro biela ked do toho ide blesk(vobec sa neprisposobi na makro fotku a flashne naplno) Takze najlepsie vychadza asi canon.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Junior Member
    Vliv
    257

Standardní

Citace Původně odeslal Marek
    Citace Původně odeslal karel
    To je jasne, ja som mal 2 tyzdne Olympus c350 a potom som ho vymenil za P72-ale tu P72ku by som uz nekupil , robi skarede fotky z bleskom, a tiez by som uz nekupil fotak bez manulaneho rezimu-automatika je tupa.A tiez mi hrozne chyba super makro tak od 2 cm , ten sony ma az od 10cm a aj to sa da pouzit len bez blesku , lebo ked zapnete makro a foti sa tak z 10-30cm fotka je skoro biela ked do toho ide blesk(vobec sa neprisposobi na makro fotku a flashne naplno) Takze najlepsie vychadza asi canon.
    JJ,ja mam A80 a max. spokojenost,ale SONY ma novej model W1,kterej vypada dobře a ma podobnou cenu,ale zatim sem nevidel na nej tolik recenzi,jenze tohle uz je zase jina cenova skupina

Standardní

Delam s dig. fot. uz hodne let. Mel jsem uz mnho dig. fotaku a nafotil fotek v radu desitky tis. kousku.

Nikdy nekupuj HP !!!!!!!
    Dej si velky pozor na Olympus - šum na fotce, spatne vyvazeni bile, presvicenost, algebrace atd atd atd (nic moc)
    Pentax OK
    Fuji OK
    Sony OK
    Minolta - miva jedny z nejlepsich objektivu celkove velmi dobra
    Canon - je jednicka. Nemusi to platit o kazdem modelu ale celkove je Canon na spici

pokud umis anglicky odkazuju na nejlepsi recenzenskou stranku vubec www.dpreview.com

Pokud chces do toho dat alespon 10-12K doporucuju S55 (60) nebo A80

Pokud ne tak A70 vse Canon
    Všeho chuť

Standardní

Canony nechci z důvodů velikolsti a toho pozdra na čtyři tužkový baterie. Věřím že Canony jsou na špici ,hodně lidí je používá a chválí. Můj výběr se nakonec zužil na SONY P 73 nebo Minolta Xt. Oba dva jsou ve stejné cenové hladině, ale nevím který z nich ? Anglicky moc neumím ,ale na těch stránkách jsem už byl dpreview.

Standardní

Můj výběr se nakonec zužil na SONY P 73 nebo Minolta Xt.
    Tak potom je to vyřešeno Ber bez diskuzí Sony, "X" Minolty jsou na pytel

Standardní

Můj výběr se nakonec zužil na SONY P 73 nebo Minolta Xt.
    Tak potom je to vyřešeno Ber bez diskuzí Sony, "X" Minolty jsou na pytel
    A co říkáte na http://foto.svetnakupu.cz/DetailPage.asp?DPG=22756

Standardní

Obyčejnej průměrnej digiťák, nic víc, nic míň, rozhodně ne žádná výhra (a je imho šerednej a blbě se drží) ...

Standardní

uvedomte si jednu vec, cim mensi optika, tim ty fotky budou viditelne horsi.
    NEVYBIREJTE FOTAK PODLE VZHLEDU !!!!!!!!!!

Fotak je na FOCENI ne na okrasu. Potom sem nehodte brecet, ze mate blby fotky.

Mini fotak je hezkej akorat tak na ukazovani ale fotky z nej jsou MIZERNY, vcetne IXUS od Canonu, cos je jinak znacka, na kterou nedam dopustit.

Viz napr. vyfotis dva sloupy vedle sebe, a na misto toho abys je videl jako dve rovné soubezne cary uvidis dve cary ktere se na jednom konci rozbihaji nebo tak zvany soudek, tedy nahore a dole jsou stejne daleko ale uprostred budou daleko od sebe.

Amater si toho nevsimne pokud ho na to neupozornim a pak se vetsinou sam zhrozi.

jestli najdu par fotek co jsem fotil s prave takovymi mrnavymi krypliky tak je sem hodim.

Jestli chces fakt dobre fotak tak zde

http://www.dpreview.com/reviews/canong5/

popr. pokud chces kompromis tj. mensi ale stale velmi velmi dobre fotky

http://www.dpreview.com/reviews/canons50/

nebo

http://www.dpreview.com/reviews/spec...dimagef300.asp
    Všeho chuť

Standardní

Namornik: za a) máš pravdu, za b) je to víceméně výkřik do tmy, protože s tímhle se potýkají všechny kompakty, některé mají zkreslení menší, některé větší, ale neexistuje kompakt, kde by to na wide nepraštilo na první pohled do oka ...

Senior Member Avatar uživatele Haldo
    Vliv
    283

Standardní

Dost dobre recenzie fotakov su aj tu.
    Ja si prave vyberam medzi C770 a C5060. Cena rovnaka, tak porovnavam pre a proti. Nejake skusenosti
    - When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
    - Being happy insn't having everything in your life be perfect.

Vliv
    288

Standardní

http://www.digi-foto.sk slovenska stranka s recenziami a kopou typov a trikov ako co fotit.Ak zacinate s digi a s fotenym vseobecne urcite si precitajte tieto http://www.digi-foto.sk/rubriky/clanky.php clanky-je tam kopa veci o ktorych ste nemali ani sajnu.Tak isto recenzie su na vysokej urovni-pise to clovek ktory uz ma asi cosi za sebou

A to Xt rozhodne nebrat oproti X a Xi ma nejkaky divny objektiv a kraje fotiek su uplne rozostrene(teraz si neviem spomenut ako sa ta chyba vola).

Ak chcete FOTAk kupte si Panasonic FZ10- to je fotak-objektiv ako krava, 12x zoom(svetelnost 2,8 cez cely rozsah zoomu!!!).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání