Díky za další příspěvky, docela se to tu rozjíždí a to se mi líbí.

Canton 107 nepřipadá v úvahu, na začátku jsem psal, že to musí být "regálovky" ..... 102 jsou sice vlastně shodné s 107, jen s tím rozdílem, že jsou 2pásmové, ale hlavně mi chybí levnější a menší surroundy dozádu (101 jsou 30cm, což je na zadní moc velký-takový chci přední) a levnější centr. Centr za 7k je fakt na mě hodně. A jelikož chci vše od jedné značky ve shodné řadě, tak to asi Cantony nebudou. Naopak se mi líbí Tanoy MX2 a mají k nim jak centr tak malé surroundy. Navíc MX2 je doslova legenda v regálovkách okolo 10-15K. Nicméně Magnaty pořád vedou, protože se dají sehnad opravdu hodně levně a rozměrem i designem se mi líbí i hodí nejvíce. Snad možná jen přeskočím na přední stereo o třídu víš, třebas do Magnat Vintage. Charakteristiku magnatů jsem nikde na netu nenašel, škoda.

Harman/Kardon jsem upřednostnil z několika důvodu:
Jako jediný ve své třídě převádí obousměrně digi na analog a naopak a používá k tomu špičkové Core Crystal AC/DC 192/24bit převodníky. (běžně i ve vyšší třídě u konkurence pouze 96/24bit).
"Mixuje" video vstupy/výstupy, běžně má konkuence v této třídě stejný vstup a výstup, nemůžeš poslat videosignál na kterýkoliv jiný video výstup.
Má bypase vstupního audio signálu, to zn. že příchozí signál od CD jde bez jakýchkoliv úprav a korekcí přímo na výstup zesilovače - nejvěrnější vyobrazení zdroje.
Má šroubovací svorky (narozdíl od Pioneer - pérovky - FUJ RADĚJI SMRT )
Sqelý design a vynikající DVD přehrávač DVD25 špičkových parametrů !!! s upgradovatelným firmware.
Dostupný za super cenu - AV 2550 za 9800Kč což je o cca 5tis méně, než je běžná cena. Za tyhle prachy to prostě u nás nekopíš. (dovoz z německa)
Renomé Hi-Fi značky Harman Corporation, mající pod svými křídly např. sqosty Mark Levinson.
Mraky vstupů a výstupů, zejména velký počet digitálních.
A ještě bych mohl vymýšlet do nekonečna.

Pište dál, moc rád si počtu další postřehy. Docela jsem se do tohoto žánru zažral.