Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: HELP: Po spuštění W98SE se vždy otevře okno Průzkumníka

Member
    Vliv
    273

Standardní HELP: Po spuštění W98SE se vždy otevře okno Průzkumníka

Máme tento problém na počítači mojí přítelkyně. Samozřejmě jsem si řekl, žádný problém, podívám se do složek po spuštění, do registrů, neplatnou položku smažu a bude to ok. Přítelkyně se culila, když jsem po čištění registrů, vypínání všeho, co se po startu spouští a použití několika čistících programů, nedosáhl ničeho. Po startu Windows se vždycky otevře okno průzkumníka na C:.
    Při startu se spouští následující: AVG 6, Soft na funkce dálkového ovladače TV karty (i pokud ho deaktivuji, stejně se průzkumník otevře) Jinak se spouští jen standardní procesy Windows...
    Tak se ukažte experti . Díky za každý tip.
    -= Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého =-

Member
    Vliv
    280

Standardní

myslim ze jediny expert ses tu ty nic ve zlem . Co treba msconfig

Member
    Vliv
    273

Standardní Hmm, ješitnost je hrozná vlastnost...

Citace Původně odeslal Lipo
    myslim ze jediny expert ses tu ty nic ve zlem . Co treba msconfig
    '
    To bylo myšleno jako vtip.

... msconfig samozřejmě nic, to jsem zkoušel hned...

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    45
    Vliv
    291

Standardní

přesně to samé dělají W98 i mě. Nemůžu ani zaboha najít kde je co špatně.
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

Standardní

Teď přesně nevím, jak se jmenuje (už na Win98SE nejedu víc než rok), ale prohlídni soubory, který systém načítá při spouštění, win.ini, system.ini nebo tak nějak.

Standardní

Podívej se na adresář, který je v tom průzkumníkovi otevřen po tom spuštění. Pak prohlédni větve v registru HKLM\software\Microsoft\windows\current version\run a tam podle té cesty z průzkumníka najdeš nějakou aplikaci, která se má spouštět. Parametr toho klíče registru dej do uvozovek (asi totiž nebyl). Pravděpodobně je totiž na cestě k tomu souboru mezera a proto se spustí explorer s tím adresářem, který byl na cestě až po tu mezeru (co je za mezerou je bráno jako parametr). Tak mi to třeba dělá ATI controll panel po nainstalování ovladačů. Napiš, jestli je to tím.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání