Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: INET radia jak je stahnout do MP3?

Standardní INET radia jak je stahnout do MP3?

Neznate nejaky programek,ktery by stream z Net radia ukladal na disk?Hledal sem neco,ale nenasel sem nic.Doted pouzivam to,ze si to klasicky ulozim do wavu a pak predelam do mp3,ale tenhle postup je fakt suck...
    AMD Athlon 3000+,GIGABYTE M55PLUS-S3G,HIS ATI Radeon X1950Pro, PrimeCooler PC-VGAHG2 AL, 1GB RAM,

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

To je dost složitý, protože ty rádia to vysílaj různejma způsobama a v různejch formátech. Pár programů už sem zkoušel, ale nikdy sem s tim nebyl spokojenej. Když už to náhodou fungovalo(tak 20%) lezla z toho mizerná kvalita. Pokud ti jde o hudbu tak radši stahovat než nahrávat(doporučuju DC++ nebo něco podobnýho).
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní

No jo,jenze zkus si stahnout nejakou hudbu, o ktere vis jedine to, ze hraje na urcitem radiu...Ja ani evim co je to za styl,konkretne ted se mi stahuje stream ze stream.housenationradio.com:8030. Je to docela ulet,ale jak sem si stahoval hudbu z DC,tak sem tam nikdy nic takoveho nenasel...
    AMD Athlon 3000+,GIGABYTE M55PLUS-S3G,HIS ATI Radeon X1950Pro, PrimeCooler PC-VGAHG2 AL, 1GB RAM,

Standardní

Tak aspon napis linky na ty progaramky,ja je vyzkousim...

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

No já už přesně nevim co to bylo, alezkus něco z
    http://technet.idnes.cz/stahuj/
    nebo z
    http://www.studna.cz/go/category.php/cid/0306
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní

skus StationRipper. Je celkom v pohode

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání