Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: SoundStorm a zadni repro

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní SoundStorm a zadni repro

Chtel jsem vyzkouset rozdil v kvalite hudby u Audigy a SoundStormu. Odinstaloval jsem Audigy a vyndal ji z kompu, v BIOSu povolil SoundStorm, nainstaloval na nej drivery a dockal se jednoho neprijemneho prekvapeni:
    kdyz nastavim ve Speaker Setupu Listening Mode na 6 repraku, tak mi jeden zadni proste nehraje. Kabliky a podobne nesmysly jsem skontroloval uz asi stokrat, ale nemuzu prijit na to, cim by to mohlo byt.
    Pokud prohodim kable na vystupu na subwooferu, tak zacne hrat zase ten opacny, repraky jsou oba v poradku, takze vubec nevim, cim by to mohlo byt...
    Prosim poradte!!
    PS: doufam, ze to neni motherboardem (treba spatnej jack nebo neco podobneho), nic jineho me totiz nenapada...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Standardní

Pokud pouzivas treba Winamp nebo BSPlayer, tak to musis pustit na port DirectSound a povolit HW akceleraci->u Winampu.
    Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB AData EE, Sapphire 4850

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal Shox
    Pokud pouzivas treba Winamp nebo BSPlayer, tak to musis pustit na port DirectSound a povolit HW akceleraci->u Winampu.
    To jsem udelel a stejne mi hraje jen jeden rear... Kdyz jsem pustil hudbu a strcil ucho az k tomu "tichemu" reproduktoru, tak jsem z nej malinko hudby slysel, ale je to spis jen takove pobrukovani ve srovnani s hlasitosti dalsich repraku...

Vliv
    301

Standardní

Problem jsem uz zrejme vyresil.
    Nevim, jestli jsou ko.koti u Creativu nebo Abitu, ale zrejme nekdo prehodil barvy na tech jackach u vystupu z MB, jelikoz pro spravnou funkci jsem musel prohodit ten oranzovy a cerny (cerny kablik do oranzoveho vystupu atd.). A pak verte priblblejm kecum o tom, ze ty barvy jsou tam od toho, aby lidem ZJEDNODUSILY zapojovani...

Standardní

jsem rád, že ten problém není jenom u mě

přesně to se mi toiž stalo minulý týden. než jsem přišel na to, proč mi jeden zadní nehraje... ten zvuk totiž slyšet byl, ale ne ze zadku, ale ze subwooferu....

to, že mi hraje všech šest ve wmp ale ne ve winampu by mohlo vyřešit to zapnutí HW akcelerace. musim to doma zkusit.
    AMD Athlon II X2 250 3.0GHz | 8GB RAM | Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H | 2TB WD + 1,5TB Samsung F1 | Chieftec DX-01BD | 22" LCD Benq FP222Wa| Logitech Wave Cordless Desktop

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal capo
    jsem rád, že ten problém není jenom u mě

přesně to se mi toiž stalo minulý týden. než jsem přišel na to, proč mi jeden zadní nehraje... ten zvuk totiž slyšet byl, ale ne ze zadku, ale ze subwooferu....

to, že mi hraje všech šest ve wmp ale ne ve winampu by mohlo vyřešit to zapnutí HW akcelerace. musim to doma zkusit.
    Jojo, malem me kleplo, kdyz jsem to objevil. Muzu se zeptat, jaky pouzivas ovladace? Ty od Nvidie nebo Realteku? Nevim, ktery jsou lepsi ve hrach...

Standardní

používám ty nvidia drivery.

s tim winampem jsem moc neuspěl, nikde jsem nenašel tu možnost zapnutí hw akcelerace? ani ten direct sound?

navíc vždycky, když si ve vlastnostech zvuku nastavim 5.1 bedny, tak se to po restartu nastaví zpátky na stereo....
    AMD Athlon II X2 250 3.0GHz | 8GB RAM | Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H | 2TB WD + 1,5TB Samsung F1 | Chieftec DX-01BD | 22" LCD Benq FP222Wa| Logitech Wave Cordless Desktop

Standardní

To je problem Abitu. Maju zle farebne oznacene konektory.
    MB Abit NF7 2.0, XP1700+ DLTC@2205MHz, A-DATA Vitesta DDR500, Zalman 7kAlCu, Hercules 9800@410/700\\ZM-80D, case Enermax Black Thunder + 2 Nexus fan, zdroj Nexus NX-4090, HDD Hitachi 7K250 120/8/PATA, DVDRW Lite-On 411S, Audigy2ZS + GW S750

Standardní

Heuréka

Už jsem to objevil. Díky za podněty.

Standardní

Nchci zbytecne zakladat novej thread, ale mam taky trochu problem, i kdyz jinyho razu... Nevim vubec cim to je ale absolutne se mi nelibej basy, jaky mi z toho lezou... jakoby se v nich furt ozyvaly takovy divny dozvuky..., nejsou takovy dynaicky, woofer jako by se trapil, i kdyz predtim to rozhodne nedelal a vim ze ma navic... treba ve filmu, kde by ani zrovna basy bejt nemusely leze z wooferu takovej hnusnej nedotazenej vyssi, ale basovej zvuk... nevite co to muze zpusobovat, jaky drivery pouzivate?? pekne me to stve, pac nevim kde je v tom zakopanej cokl, diky
    Sony Playstation 3, HP w2408, Logitech Z-5500 Digital

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání