Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: TEAC W50D - špatné vypalování cdr

Standardní TEAC W50D - špatné vypalování cdr

když vypálim nový cd a hned ho dám testovat přes nerocd speed/kontrolu C2 chyb,tak mělo by být bezchybný?zatim všechny cd co jsem vypálil ( Teac W50D) obsahovali nejméně 700 chyb a některý nešli ani zkopírovat. Cd ze starý mechaniky mi to čte bez chyb.
    Vypadá to na špatnou mechaniku?

Standardní Re: TEAC W50D - špatné vypalování cdr

Citace Původně odeslal vondracekd
    když vypálim nový cd a hned ho dám testovat přes nerocd speed/kontrolu C2 chyb,tak mělo by být bezchybný?zatim všechny cd co jsem vypálil ( Teac W50D) obsahovali nejméně 700 chyb a některý nešli ani zkopírovat. Cd ze starý mechaniky mi to čte bez chyb.
    Vypadá to na špatnou mechaniku?
    a aku ZNACKU medii pouzivas?
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

zkoušel jsem to už asi na pěti různých značkách media
    někdy jsem to zkopíroval ale většinou když to dám do nějakého jiného přehrávače tak cd např čte,ale soubory nejdou zkopírovat nebo to ani nepřečte

Standardní

Poskytujes malo informacii - tazko radit.
    Ale ak mas XP + Nero + ASPI driver verziu 4.71 a vyssiu je problem tam. Mam podobny problem na Mitsumi napalovacke. Vratim ASPI 4.60 - podla diskusnych for to pomoze.

Standardní

mám XP SP1 + Nero 6.3.0.0,ale to aspi driver nevim. Kde to mužu zjistit jaké mám?

Standardní

Citace Původně odeslal vondracekd
    mám XP SP1 + Nero 6.3.0.0,ale to aspi driver nevim. Kde to mužu zjistit jaké mám?
    Sucastou ASPI driveru od Adaptecu je program aspicheck.exe ktory vypise aktualnu verziu driverov.
    Mam 5.xx verziu Nera a po nahrani aspi 4.60 driverov pali dobre - moj problem to vyriesilo.
    Stiahol som frcASPI17.zip - su tam skripty pre zalohu, zmazanie a nahranie dobrych aspi driverov. Neviem ci to riesi tvoj problem ale skusit to mozes.

Standardní

tak jsem tam nahrál aspi 4.6
    zkontroloval jsem to přes prográmek aspichk a je všude 4.6
    tak uvidm až to vyzkoušim
    Díky za pomoc

Standardní

podobný problém má aj kamoš - ale CD-RW mu napáli, len pri CD-R /pri hocijakej značke.../ mu hned na zaciatku - nedal sa uskutočniť EndTrack...
    asi pri 1. percente /to asi nieje dôležité / - skúsim mu dať ten ASPI a uvidím, či UPGRADE firmware nepomôže... ach tá moja zlatá Philipska 8x4x32x...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání