Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: internet-WIFI stále problém

Standardní internet-WIFI stále problém

mám signám 46% a kvalitu 40% takže dřív sem se vždy připojil ale teď to nějak nende proč? normálně se zobrazí " stránka nende zobrazit" a přitom signál i kvalitu mám

Standardní

Mám tentýž problém po instalaci Avant Browseru verze 8.02 build 210. V předchozích verzích tento problém nebyl. Nepoužíváš náhodou tentýž prohlížeč?
    i7 860| MB - GigaByte P55A-UD5| RAM - DDR3 A-Data 4x2 GB, 1,6 GHz| GK - Saphire HD 4870| zdroj - ENERMAX Liberty 400 | DVD-RW Pioneer DVR-109BK, Plextor PX-760A, Samsung SH-S183A | HDD - Patriot 128 GB SSD, WD Raptor 70 GB, 2 x Seagate 400 GB SATA/300

Standardní

A ostatni komunikace
    - ping
    - ftp
    - dns
    co to pise za chybu ?

Standardní

vůbec nemám přijatý žádný pakety takže to bude tím jenomže signál mám jak to

Standardní

Mas porad stejnou IP adresu jako v dobe, kdy to chodilo?
    Na APcku muzou byt povoleny jenom nektery IP adresy a jinym to nebude chodit.
    Sice se asociujou, ale data zadny...

Standardní

Jakým HW se připojuješ? Jaký máš OS? Udej všechny informace ohledně HW i SW, jinak Ti těžko někdo pomůže.
    i7 860| MB - GigaByte P55A-UD5| RAM - DDR3 A-Data 4x2 GB, 1,6 GHz| GK - Saphire HD 4870| zdroj - ENERMAX Liberty 400 | DVD-RW Pioneer DVR-109BK, Plextor PX-760A, Samsung SH-S183A | HDD - Patriot 128 GB SSD, WD Raptor 70 GB, 2 x Seagate 400 GB SATA/300

Standardní

jo měl sem vše stejný ale zjistil sem že byl problém na AP

Standardní

Prvni co by jste měly skusit tak ping někam ven treba na seznam.
    a pokus tohle funguje tak to musi chodit.
    když pingujete ven a stranky nenabihaj tak se mrknete jestli nemate nastavejne v prohleizeci nejakej jinej proxi server.

pokud nefacha ping ven tak skusit ping na server

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání