Rád bych se zeptal na pár detailů ohledně některých casů pro lehký modding.

Obecně podmínky: slušná (jakštakš plech ) levná (!) middle case (bohužel nemám na Chif apod. Takže prosím nedoporučovat) s dostatkem místa, nejlíp ve všech pozicích při full ATX, slušnej zdroj (i když spíš koupím již s jiným - Fortron, ale pokud bude slušnej původní, tj. malé odchylky, únosná hlučnost a bezproblémová zkušenost, aspoň nemusím spěchat), kolik a kam je možné dát ventil.? A plusem bude audio a USB vpředu a regulace ventilátorů.
Pokud case s displ.: Jak je displ. napájen, jak je napojen na zdroj? Mohu vyměnit zdroj nebo ten displ. je natvrdo napojen na ten zdroj? (Tato podmínka má asi největší důležitost! Nehodlám při jakékoliv poruše zdroje reklamovat celou case, vše vyndávat nebo s tím mít jakékoliv trable! To spíš něco bez displ.) Dá se displ. vypnout - aby nesvítil (pokud je podsvícen), ne vytrhnout drátky uvnitř, myslím na uživatelskou přívětivost, např. u filmů :razz: Má regulaci ventil.? Kolik má teplotních čidel?

Mezi mé vybrané patří: s displ.:
1. Redstar 2209 (Výhody - 3 teplotní čidla, možnost dokoupit upravené bočnice na dcase a super cena Nevýhody: zdá se mi nějaká malá, ale je to jen můj dojem, neznám ji in natura Nevim: ovladání větráčků, napojení displ. na zdroj Počet viditelných 5,25 pozic 3 nebo 4?)

2. Logic Q3 (Výhody: design, displ., koupě průhl. okna a dle jiných nazorů na netu i zdroj (měl by být ucházející) Nevýhody: 1 tepl. čidlo (což moc nevadí a jinak asi nic Nevim: spojení LCD na zdroj (pokud by se potvrdila 1 info o pevném spojení a tudíž i velice komplikované vyměně za jiný zdroj, bylo by to veliké mínus!!!), počet teplot. čidel a ten boční díl, který se k němu prodává má i otvor pro fan)

3. Neonlight (ve zkratce: docela dobrej, jen trochu víc penízků Ale pokud bude převaha kladných názorů, tak... Budu moooc váhat Jak je napojen displ. na zdroj)

Pokud si nebudu vědět rady a rozhodnu se šetřit (a pokud budou displ. spíš na obtíž), tak mám v záloze case bez displ.:
1. KME CX-2359
2. EC asi 5470 nebo 5410 USB (long verze 48 cm)
3. Redstar 2202

No a u těch bych asi vyměnil zdroj za Fortrona už při koupi (snad odpočítají asi 300-400 a já za nový dám 800-1000).

Díky za jakoukoliv odpověď!

PS: Na regulaci otáček fanů stačí fan TC (regulace sama dle teploty) nebo je lepší nějakej regul. (zvlášť koupenej pro víc fanů nebo dodávanej s fan?) Ty co svítí nechám na 12V, neboť chci aby svítili, popř. koupim svitici fan TC A co ty ostatní? Raději bych měl nad nimi manuální kontrolu, jak? (Nemůžu si dělat sám, takže návody na vlastní stavbu ne) A co regulace otáček u zdroje? Stačí vlastní teplotní regulace? Díky za doporučení, rady a odpovědi!