Nigde se tu onich nemluví
Nigde se tu onich nemluví
znamy ma jednu co pali 48 a zatial si nestazuje
jedine co by mohlo vadit je, ze si nemohol velmi vyberat rychlost palenia cize v nere napr. palil audio 48x co nie kazdemu vyhovuje
ale to nemusi byt problem napalovacky...
Ja mam MSI 48/48/24 a neviem neviem . Moc doba vypalovacka to nie je . Napalim po sebe 4cd 10x rychlostou a ked nepockam aspon 10hod kazde cd mi odpali. Ked palim CDRW normalne cd po nom aspon den nejde palitAle naopak ak palim cd a potom CDRW tak je to v pohode . Inac MSI ma problemi s palenim LEADOUT a LEADIN . Mne sa porucha pri paleni leadin asi kazde 10cd . Ak mate moznost tak si rozhodne radsej kupte LITEON alebo Plextor alebo TEAC
![]()
PC STORM
Neni duvod aby se o nich psalo nejsou totiz nicim zajimave... osobne ti spise doporucuju LiteON pokud ti jde o ty levnejsi znacky.Původně odeslal Speed-y
EllE: náhodou MSI CR52-M je zajímavá! má hezkej černej vnitřek a rozkošně modrofialově svítí.
jj, hezka je, po 14 dnech mi zniceho nic vyjel tray do pulky a mechanika umrela....Původně odeslal Mil17
se opici po Yamaze... ta taky hezky modrofialove sviti.. btw maj v brne v levi jednu F1 z opravy za 1500Původně odeslal Mil17
![]()
asi to bude tym ze nicim nie su vynimocne.Původně odeslal Speed-y
no neviem ale mne nero dovoli palit 4 az 40.Původně odeslal ace
No tak ja si zas na svoju MSI 40x12x40 nemozem stazovat. Nepokazila este ani jedno cd sama. Vsetko som pos.ral sam.Původně odeslal Platon
S RW nemam tak isto ziadne problemy, takze to asi hodne zavisi od kusu alebo serie
1)Damned CPU: 3930k@4.8Ghz HT ON; MoBo: Asus Rampage 4 Gene ; RAM: 16GB ; HDDs: Samsung PRO 256GB, VelociRaptor 300GB, WDC WD15EADS 1.5TB ; Graphic adapter: Asus GTX 580; Asus HD 5850
2)Mobile Dell XPS 1730 CPU: T8300 ; RAM: 4GB ; HDDs: 2x 160GB Graphic adapter: 8800 GTX SLI
Slave 1: i7 920@3.9GHz Slave 2: i7 920@3.7GHz, Slave 3: AMD 1055T@4GHz Slave 4: AMD 1055T@3.9GHz Slave 5: i7 930@3.9GHz Slave 6: i7 930@3.9HGz Slave 7: i7 920@3.8HGz
Jednoducho povedane- opticke mechaniky nie su hlavnym produktovym portfoliom MSI. Z toho sa da usudzovat, ze vo vnutri moze byt hocico a uz len preto by som ju nekupoval.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)