Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Enermax fan controller

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní Enermax fan controller

Mam tenhle fan controller http://www.dvhardware.net/modules.ph...wcontent&id=30 a s nim posledni dobou jeden HODNE neprijemnej problem.
    Jak je popsano v recenzi, vsech 6 potaku dokaze plynule menit napeti mezi 5 a 12V. U dvou vetraku to dokonce kontroluje otacky a pipa to, kdyz klesnou pod 1000.
    A ted kde je kamen urazu: az donedavna vsechno slapalo jak melo, vetraky se daly krasne ovladat - mohl jsem jim plynule snizovat otacky a s tim i uroven svitivosti, jenze posledni dobou mi zrovna ten potak/lajna, kterej ma ovladat otacky vetraku na chladici procesoru najednou silene blbne. Kdysi jsem mohl otacky stahnout az na minimum (asi 1100 ot/min), ale ted se mi zhruba ve 2/3 najednou fan sam vypne, jakoby dostaval prilis malo stavy. A protoze se netoci, tak ten debil Enermax vzdycky zacne zbesile pipat a me to hrozne prudi. Problem je v tom, ze zrovna na tehle lajne MUSI byt nejaky vetrak, jinak se ten Enermax zblazni. Vsechny ostatni lajny jedou bez problemu. Ta kontrola otacek se neda zrusit.
    Vaham, jestli to mam reklamovat, treba by se to dalo nejak vyresit. Jenze ja nemam se slaboproudem absolutne zadny zkusenosti, tak bych byl moc rad, kdybyste mi tu napsali nejake rady nebo navrhy co s tim. Treba se s necim podobnym uz nekdo setkal pri bastleni vlastniho regulatoru...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Standardní

zkousels jiny ventilator ?
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal Chocen
    zkousels jiny ventilator ?
    Ano, zkousel jsem 3 a vsechny delaji to same, ale jako naschval zrovna jen na tehle vetvi...

Standardní

jestli mas nejakeho elektrotechnicky zrucneho kamarada, tak at ten regulator promeri, jinak bych to reklamoval....
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal Chocen
    jestli mas nejakeho elektrotechnicky zrucneho kamarada, tak at ten regulator promeri, jinak bych to reklamoval....
    Zkusim se nekoho zeptat, ale nevim, kolik lidi bude mit tady na koleji zkousecku a ja sam nic podobneho nemam...
    Reklamaci jsem se chtel vyhnout hlavne proto, ze je to z TNTrade, kde na to budu cekat fakt celej mesic a taky kvuli tomu, ze je tech dratu sileny mnozstvi a byla by to klasicka piplacka. No co, asi holt budu muset reklamovat...

Standardní

nemuze byt chyba ve zdroji? treba ze bys mel moc slabez zdroj? ale kdyz ti to pred tim nedelalo, tak nevim!-jest skus jinej zdroj a jestli ani to nepomuze, tak jdi reklamovat!
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal Neller
    nemuze byt chyba ve zdroji? treba ze bys mel moc slabez zdroj? ale kdyz ti to pred tim nedelalo, tak nevim!-jest skus jinej zdroj a jestli ani to nepomuze, tak jdi reklamovat!
    Zkousel jsem to pro jistotu na 3 zdrojich, na vsech to blbne stejne. Navic si nemyslim, ze Enermax je spatnej zdroj...

Standardní

Jak si to popsal tak je to jednoznačně závada v A5.TNTrade jsou také v Praze...odnes jim to tam!Máš to určitě ještě v záruce.

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal Frontier
    Jak si to popsal tak je to jednoznačně závada v A5.TNTrade jsou také v Praze...odnes jim to tam!Máš to určitě ještě v záruce.
    Rozhodne mam, kupoval jsem to na zacatku prazdnin. Moc dekuju za tip, dokoulim to do te Prazske pobocky, jsem radsi, kdyz reklamaci vyrizuju osobne...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 05/2005 Fan controller
    Založil Krimi 2000 v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.05.2005, 10:53
  2. Ktery Fan Controller?
    Založil Luge v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 27
    Poslední příspěvek: 24.11.2004, 15:08
  3. Zalman Multi Fan Controller ZM-MFC1
    Založil Braindead v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 17