Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Vystup na sluchatka na predni strane bedny...

Standardní Vystup na sluchatka na predni strane bedny...

Mam vystup na sluchatka na predni strane bedny, ale nevim, jak ho mam spojit se zvukovkou? De z toho sest dratu, ale na mojem SB Live 5.1 neni zadny takovy vystup... Myslite, ze to de nejak propijit...? Bych tam rad hodil sluchatka, protoze mam repro Creative Inspire 5300 a do toho nejdou sluchatka pripojit, takze musim porad menit repro za sluchatka a naopak...

Standardní

a nejde to tam nekam jak tak davas do zvukovky ten kabel od cdromky
    a nebo si udelej zodvojku a nejak to propoj jo a myslim ze se ta zodvojka na jacky da koupit nekde v prodejne el. soucastek

Standardní

A jak máš zapojený ty Inspira já teda nevím, zatím je nemám, ale chci je koupit, a já myslel, že ty se strkají do toho oranžovýho konektoru, kdyžto sluchátka do zelenýho....jinak já mám vývod na sluchátka taky v předu, ale vede mě od toho 3,5 Jack takže to tam jen zastrčím a sem vysmátej teda doufám že mi půjde oboje na ráz, ale podle manuálu by mělo
    EPOX EP-8K5A2+, AMD AthlonXP 1800+@2000+, Arctic cooling SUPER SILENT PRO TC , 256MB RAM PC2700@166, HERCULES 3D Prophet 9000 128MB RAM DDR, Creative SB LIVE 5.1 player, iNET via PHILIPS Fisio 620 GPRS ET DN, VIA FAST NET on chipset 10/100Mb/s, Seagate Barracuda IV 80GB, ASUS DVD-ROM E-616, Lite-ON LTR-52327S ...Hyunday ImageQuest V770

Standardní

Inspiry nejsou digitalni, takze se zapojujou do tri konektoru na zvukarne (front do cerneho, rear do zeleneho a center do oranzoveho)

Pokud teda chces zapojit sluchatka a Inspiry najednou do zvukovky, tak to nepujde, pokud mas sluchatka vyvedene jeste nejak jinak, tak ti nejspis budou hrat repro i sluchatka najednou, takzepak proste ty repraky vypnes a je to...

Standardní

Citace Původně odeslal Pepe
    a nebo si udelej zodvojku a nejak to propoj jo a myslim ze se ta zodvojka na jacky da koupit nekde v prodejne el. soucastek
    A nezhorsuje tak rozdvojka kvalitu zvuku? Nebo hlasitost? Aby pak treba predni repro nehralo slbeji nez zadni...?

Standardní

Citace Původně odeslal Umbro
    A nezhorsuje tak rozdvojka kvalitu zvuku? Nebo hlasitost? Aby pak treba predni repro nehralo slbeji nez zadni...?
    No idealni by bylo vyrovnat impedance pomoci malyho predzesilovace ke sluchatkum. ALe jinak by eventuelni rozdily mely jit dorovnat pomoci vyvazeni predni/zadni na ovladacim panelu.
    Intel Core 2 Duo E6750 @ ?? GHz, ASUS Rampage Formula, 4x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, Seagate Barracuda 7200.10 320GB, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, DELL P1130 21", Razer DeathAdder.

Standardní

Citace Původně odeslal Umbro
    Inspiry nejsou digitalni, takze se zapojujou do tri konektoru na zvukarne (front do cerneho, rear do zeleneho a center do oranzoveho)

Pokud teda chces zapojit sluchatka a Inspiry najednou do zvukovky, tak to nepujde, pokud mas sluchatka vyvedene jeste nejak jinak, tak ti nejspis budou hrat repro i sluchatka najednou, takzepak proste ty repraky vypnes a je to...

aha kua, to sou ty nedigitální, já chci ty digitalní, to sou ale asi ty 5700 nebo jak se to svinstvo značí
    EPOX EP-8K5A2+, AMD AthlonXP 1800+@2000+, Arctic cooling SUPER SILENT PRO TC , 256MB RAM PC2700@166, HERCULES 3D Prophet 9000 128MB RAM DDR, Creative SB LIVE 5.1 player, iNET via PHILIPS Fisio 620 GPRS ET DN, VIA FAST NET on chipset 10/100Mb/s, Seagate Barracuda IV 80GB, ASUS DVD-ROM E-616, Lite-ON LTR-52327S ...Hyunday ImageQuest V770

Standardní

Digitální sou 5700, ale sou pekelně drahý
    IBM FrankenPad X200 s deskou X201
    i5 2.66GHz |8GB DDR3|180GB Intel 330 SSD|12.1" 1280x800|2x 9cell|[/B]Intel UltimateN 6300
    LiNe6 Spider II + Sony MDR-CD750 + Ibanez RG321MH

http://dixxblog.net84.net/

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Hlasité ventilátory na notebooku Asus M6Va > řešení!
    Založil bird birdovicz v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.12.2005, 23:50
  2. Slabý výstup na sluchátka - ECS K7S5A
    Založil DAFER v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 28.12.2002, 14:29

Pravidla přispívání