Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: Problém - Přehrávání videa MKV, hry, neustále pravidelné mikrotrhání - vyřešeno!

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    300

Angry Problém - Přehrávání videa MKV, hry, neustále pravidelné mikrotrhání - vyřešeno!

Ahoj, řeším před Vánocema dost velký problém, dříve jsem si toho asi nevšiml nebo to nebylo tak výrazné, nebo se to vůbec neprojevovalo. -přesněji nevím-. Teď jsem koupil 22LCD FULLHD a výrazné to je a je to lehce vidět i na sekundárním monitoru 1280x1024 17LCD.

E8400@4GHz (8x500), 9800GTX+, 4GB 1066RAM (@1000MHz), win 7 64bit
    poslední bios, moded bios grafiky, všechny aktualizace, poslední ovladače 64bit nvidia 260.99

Chci si pustit jakékoli MKV video, normálně jsem používal dosud MPC HC(64bit, pak jsem zkoušel i 32bit) + renderer přes CPU(EVR), později přes GPU(EVR custom preset). + haali media splitter + mpc video decoder(zkoušel jsem i coreavc, to samé)

Tak v jakémkoli videu vidím "mikrotrhání", že se obraz na několik milisekund neustále trhá (zhruba 1x za sekundu až dvě sekundy), je to vidět zejména u rychlých scén.
    Problém je v tom, že pokud v MPC HC nastavím renderer EVR custom, aby jelo vše přes grafiku, grafika ještě i navíc vynechává snímky(cca 1 za sekundu, je tam obrovská odchylka až 20ms, chvění až 15-20ms, odchylka synchronizace okolo 20ms - to jsou statistiky obrazu). Přes EVR normal, tj. jak zobrazují video windows jsou statistiky ok, ale video je pořád trhané. V MPC HC jsem zkusil milión nastavení.

Zkoušel jsem dále KMplayer, BSplayer a všude je to naprosto to samé.
    Pustil jsem si Modern Warfare 2 a tam to dělá taky (! ! ! !) to co ve videích, mikrotrhance každých 1-3 sekund, poměrně pravidelně.

Už jsem z toho fakt zoufalej, dal jsem vše v BIOSu i na default, grafiku jsem i podtaktoval a pořád to je vidět
    VSYNC jsem zkoušel zapnout i vypnout ale tohle není "ta čára", tu neřeším.
    Nemáte někdo tip / nápad? Chystám se reinstalovat windows 7 64bit a možná i nainstalit XPčka na jiný oddíl.

včera jsem dokonce našel ovladač na monitor a dal ho tam
    vytížení GPU je podle EVGA precision při videu okolo 10%. vytížení cpu 0-3% při gpu akceleraci, jinak do 10%.
    videa - jde pouze o 720p, u 1080p je to výraznější.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Přehrávání videa W7/Vista
    Založil kecinzer v sekci fóra Windows 7
    Odpovědí: 43
    Poslední příspěvek: 06.03.2012, 19:03
  2. Vsync Hsync - problem při přehrávání videa. VYRESENO
    Založil CODE v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 26.02.2009, 11:10
  3. Přehrávání videa - dxva_sig.txt ?
    Založil Dusan v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6