Výsledky 1 až 25 z 125

Téma: Paypal

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    291

Standardní Re: Paypal

Citace Původně odeslal rOn Zobrazit příspěvek
    ja som si tiež nedávno zriadil paypal, pričom som si neregistroval žiadnu kartu, paypal účet je možné si "dobiť kreditom" jednoduchým prevodom z účtu na účet (kontaktný účet majú v UNICREDIT BANK CZECH, takže sa neplatia ani poplatky ako pri prevode do zahraničia). samotný prevod trvá 2-3 dni od odoslania $$ po ich pripísanie na paypal.
    Nevýhodou samozrejme je, že pri platení napr. na ebayi pribudne jeden krok (výhra aukcie => dobitie paypal => zaplatenie paypal) na druhú stranu ubudnú problémy s kartami.
    Citace Původně odeslal meteor Zobrazit příspěvek
    2 "ron": velice zajímavé info, můžeš to trošku rozvést? To jsi registroval kde? A nejsou s tím problémy při obchodování? Z hlediska bezpečnosti je tohle "dobíjení" mnohem zajímavější varianta nežli s kartou...
    dobíjanie paypal účtu je pod My Account - Top Up, peniaze sa posielajú na uvedený účet v UCB ČR, do správy pre príjemcu sa zadá Transfer ID a to je vše.
    Top up your PayPal account

Transfer money from your bank account to your PayPal account. Make sure that the name on your PayPal account matches the name on your bank account. It is also essential that you copy the Transfer ID in the Notes or Memo section on your bank transfer form, so that the money can be transferred successfully.

Your money will be in your PayPal account in 2-4 business days. We don't charge you any fees for this transfer.

Your transfer must be in Czech Koruny. If you use a different currency, your bank will convert the amount to Czech Koruny before transferring it to PayPal.
    Týmto spôsobom nie je možná verifikácia (aj po dobití mám na účte status Unverified), takže nejaké obmedzenia tam asi budú. Napadá ma problém s posielaním vecí z e-bay kde je podmienka Sending only to paypal verified address, ale overené to nemám.
    Druhým obmedzením je limit 12.000czk pri posielaní peňazí (Sending money), neviem či sa tento limit vzťahuje aj na platenie na e-bayi, neskúšal som.

Citace Původně odeslal meteor Zobrazit příspěvek
    ... A s omluvou opravím link na český paypal - info jsem čerpal z www.paypalcz.cz (jsem se přehlídl) - tohle vypadá rozhodně důvěryhodněji Co se tak dívám na poplatky na .com x .cz, tak je to úplně stejné - nákup zadarmika, prodej 10,- Kč + 1,9% až 3,4%. Takže to vypadá, že jde o českou "pobočku".

A propo, jaký typ účtu je nejoptimálnější? Vychází mi "premier", ale trošku mě mate popis na českém paypalu, cituji: "Obchodujete jako fyzická osoba pod vlastním jménem, tedy jako podnikatel OSVČ."
    Myslím že nejde o českú pobočku ale o iniciatívu (business) niekoho, čo poskytuje info a podporu výmenou za refferal bonus (link Založit účet) a platenú integráciu do e-shopov a stránok. Stránka je viacmenej celá zameraná na podnikateľov a e-shopy, preto tá mätúca formulácia..
    Naposledy upravil rOn; 10.07.2009 v 22:18. Důvod: pridaná citácia môjho prvého príspevku aby bolo jasné na čo sa reagovalo
    intel C2D6320@3395MHz (485x7), TTSonicTower+CollaboratoryLiquidPro, Abit IP35PRO, Sapphire 3850, 2x2GB A-Data EE, WD5000AAKS + Spinpoint 160GB + OCZ Core2, Nec, Corsair 520W, zabalene v 3R NeonLigt Black. Logitech Dualooptical, MX510, Hyundai Q790 + 24" Dell 2407WFP
    PrsonlDidžitlEjsistnt Compaq iPaq 3870, komjunikejtor glofiish X500+

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání