Výsledky 1 až 25 z 120

Téma: Stavba a zkusenosti s VGA -> SCART (RGB)

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Stavba a zkusenosti s VGA -> SCART (RGB)

Tak jsem to rozjel na Panasonic TX28DK20F 100Hz 16:9 a krasnej obraz na skoro 10m UTP CAT5e, kdyz se to podari "vyladit", aby tam nejezdili prouzky. Jinak se to nijak netrese ani neblika, ale nesmim vypnout "Flicker reduction" na TV, pak se na to zas neda divat jak to kmita
    Dokonce jsem rozjel i 960x540 .... pak jsem restartnul comp a od ty doby to nejede vubec (jen prijit na to proc)
    edit: uz to zas jede

Potreboval bych poradit. Na Radeonu9600XT mam navesenej jeden CRT monitor a tu TV. Z ovladacu zadny rozliseni s TV nejede, takze se musi pouzit PowerStrip. Nicmene nemuzu dosahnou toho, aby pri zmene na TV rozliseni mi zustalo na monitoru normalni rozliseni. Vi nekdo jak na to?
    Naposledy upravil HAVTOM; 20.07.2008 v 21:15.
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání