Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Seasonic 500W a vysoká teplota

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Pitrs82
    Věk
    42
    Vliv
    286

Standardní Re: Seasonic 500W a vysoká teplota

Citace Původně odeslal Premo Zobrazit příspěvek
    Tak jsem si dozadu přidal jeden fan (Arctic cooling 120x120x35, 1500ot.) a teploty po 2 a půl hodině orthosu jsou MB/CPU 44/62,5. Jenom mi furt vrtá hlavou proč mi zezadu ze zdroje nefouká vzduch (větrák zdroje se točí).
    Ale fouka, jenom je to pomalobezny vetrak, takze to rukou skoro nepoznas. A navic nemas na ten zdroj nejak extremne narocny komponenty, tudiz nemusi pracovat pod velkou zatezi a tim padem regulace vetraku toci nizsi otacky.

Edit: jukni do meho podpisu, mam trosku vic narocnejsi komponenty na zdroj a mam jenom 430W Seasonica a v iddle nepoznam, ze mi zdroj vyfukuje vzduch (po prilozeni ruky za zdroj). V zatezi uz to citim, ale porad to neni nejak extremne vysoky prutok. To mnohem vic odvadi outtake vetrak. Ono kdyz prejdes ze zdroje co tocil vic otacek na tenhle se to muze zdat divne, ale ver mi, nic divneho na tom neni.
    Naposledy upravil Pitrs82; 13.08.2007 v 20:09.
    Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání