Citace Původně odeslal Luk(y)isek Zobrazit příspěvek
No vypada dobre,ale ja ted kupovat nejakou sestavu na C2D,tak rozhodne neberu jak tu Formula Blitz,tak ani ten Striker Extreme a pod.
V novem cisle Computeru je test vykonnych desek pro C2D a Striker Extreme je na druhem miste - cena je neco malo pres 7000,-Kc a na prvnim miste je deska Abit IP35 Pro - cena cca 4600,-Kc.Podle me je ten Abit jasna volba uz jak podle ceny,tak i podle toho jak je vykonny,ma bohatou vybavu,kvalitni soucastky a hlavne ma nejnizsi zahrivani ze vsech desek + dalsi dulezity veci.
Rozhodne si myslim ze ten Abit by za to stal.Cena je vic nez prizniva a dalsi veci mluvi jednoznacne pro nej.Urcite pro lidi kteri chteji mit za malo penez hodne vykonnou sestavu s C2D je to duvod se trosku vic rozmyslet co vzit.
Prave o tom abitu taky uvazuju, vypada hodne dobre na tu cenu (srovnatelna s DS4-P35). Problem je s dostupnosti Abitu v CR. Na CZC meli dodaci lhutu 2 dny a hned zase neznámá

abych nebyl OT

deska vypada dobre, ale investovat do tyhle desky bych rek ze je zbytecnost kdyz tu samou sluzbu udela jina, levnejsi deska od jineho vyrobce. To pripojeni na vodni okruh vypada zajimave.

//Slimák: my se zname ze?