Citace Původně odeslal riksa Zobrazit příspěvek
jestlize mas 14dni na to, abys zjistil, jestli ti dany vyrobek sedne nebo ne
Nezlob se, ale tohle mi nedá, zákon nehovoří o 14ti dnech na zjištění, zda ti něco sedne nebo ne... Internetové obchody nejsou půjčovna zboží zdarma na 14 dní a pokud k tomu takto někdo přistupuje tak je to IMHO špatný přístup.

Samozřejmě, že zboží můžeš rozbalit, pak zase zabalit a vrátit bez udání důvodu, za to žádný normální prodejce nebude zákazníka nijak postihovat a bez keců mu vrátí kupní cenu.

Je potřeba ale mít napaměti, že si navzájem při vrácení zboží vyměňujete poskytnutá plnění, tedy na jedné straně peníze a na druhé zboží. Tady bych chtěl zdůraznit, nepoškozené zboží (teď nemluvím o obalu, který jak víme, není součástí výrobku, i když v případě vracení zboží mi to přijde v některých případech padlé na palici). Pro mne z toho plyne jediné, chci-li něco vrátit, tak to prodejci vrátím přesně v takovém stavu, v jakém jsem to zakoupil, tedy bez jediného škrábance, jinak mohu očekávat problémy... resp. prodejce mi nebude chtít vrátit celou kupní cenu, protože jakkoliv poškozené zboží bude muset prodat někomu jinému se slevou a tedy na tom bude finančně škodný a osobně si myslím, že v takovém případě by byl prodejce v právu.