Ano!!
Dlouho jsem se prohrabával zvukovkami, kterou bych si tak koupil když mi soundstorm nejede (mimojiné jsem narazil na srovnání Audigy a Soundstorm a Soundstorm prý s přehledem poráží Audigy 1 a s Audigy 2 si v kvalitě moc nezadá..) a ještě jsem při tom pátral po aktuálním problému a dělal další z mnoha ovladačových pokusů a koukal na modré obrazovky.
![]()
A?? Výsledek, který sem ani v hloubě duše nečekal, viz screenshot.![]()
Nforce Audio kodek, který hraje hezky do 5.1, funguje při něm současně mikrofon a hlavní hřeb večera: funkční nvmixer. Na obrázku hraje winamp do dvou beden a nízké frekvence lezou poslušně do subwooferu.![]()
Řešení jak na to je popsáno v tomto postu:
http://www.neowin.net/forum/index.ph...st&p=588339091
Ovladače jsem stahoval odtud. Chce to trošku laborovat. I při této instalaci bylo k vidění BSOD. Pro spuštění nvmixeru je nutno ho taky nakopnout do kompatibilního WinXP SP2 módu, ostatně jako všechno při instalaci. Přeju hodně štěstí.Well thats great news.
My rig isnt a top end machine, but man, can still run Vista easily. Running it now.
And i had to resort to older Soundstorm 3.13 drivers which work great kinda. But no Soundstorm control panel and sound distorted a bit but much better then under the Realtek drivers.
------------------------------
Quoting myself here
Ran nForce 11.10 Unified Remix driver installation under compatibilty XP SP2.
It installs the drivers on C/nvidia folder.
I navigated to the setup.exe and put that in compatibilty and also removed the Gart drivers.
Then i double clicked the Setup.exe and installed.
When i rebooted, NVmixer worked fine and sound was fine. Was pretty damn good actually.