Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: PHP - zaciatky

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: PHP - zaciatky

Taky pouzivam php eclips. Sice ma par much, ale výhody převládají. Je schopen dopňovat názvy fcí z jednoduše imporovaných souboru. Navíc má dosti velké možnosti nastavení. Dokonce mam pocit, že je schopen ti podtrhnut deprecated funkce. Dle mého názoru je lepší, podstatně lepší, než PsPad.
    Nevýhodou je, poud jsi nikdy v eclipsu nedělal, že se v něm asi zamotáš, protože je primárně určen pro javu.
    Ještě jsem zkoušel JUNO, od pana Křížka, který se mi fakt líbilo, ale bylo fakt hodně nestabilní.
    Pak je ještě phpEditor, ale to dost divně doplňuje proměnný u objektu, ale možná už to upravili.

EDIT: zapomněl jsem na dost oblíbený jedit, ale ja jsem nejak nepochopil, jak to funguje , takže se u mně moc neohřál.
    EDIT2: Tak jsem tu ještě našel nějak phpDesigner 2005, ale už si vůbec nevzpomínam co to je zač.
    No a nesmim opomennout ani ZEND Studio, ale to neni free, nebo alespoň ty poslední verze.
    Naposledy upravil Camillek; 21.05.2006 v 10:27.
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Formulár v PHP!!
    Založil debo1 v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 16.03.2006, 00:35
  2. php3 or php4 or php 5
    Založil X2 v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 11.03.2006, 00:12
  3. PHP bez koncovky php? MySQL jak?
    Založil Skodik v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 8