Citace Původně odeslal jan555
Ty šrouby jsou dobré, jen by to imho chtělo trochu upravit tak, aby byla líp vidět jejich struktura.
Upravene, dufam ze to bude viditelne. Predtym som to editoval na priatelkynom LCD a tam struktura vidiet bola, az neskor doma som zistil, ze je to moc tmave...

K tomu portrétu - docela zajímavé pozadí, ale ruší mě tam "to" hned vedle vlasů nalevo, dávej na to pozor. Jinak mi to (i z tohohle důvodu) přijde jako vyložená momentka / výcvak. Každopádně má pro portrét slečna velmi zajímavé oči, takže pokud je z nejbližšího okolí (jak předpokládám), začal bych se snažit o lepší fotku.
Jasne, cvakol som to v slecninej robote len tak pre srandu, ci sa nieco podari, pretoze moje prve pokusy portretovat ju dopadli povedzme dost hrozostrasne. Da sa povedat, ze je slecna z najblizsieho okolia, je to moja priatelka

btw: pokud se chceš portrétu jen trochu věnovat, doporučoval bych koupit Canoní 50/1.8, která, byť je kratší, odvede za pár šlupek hodně dobrou práci.
jj, az budu prachy, tak sa na to kazdopadne chystam... Ale skor ako pevnu 50ku asi bude treba kupit normalny blesk.

Dakujem za postrehy a komentare.